2777
2789
عنوان

میخوام با خواهرم قطع رابطه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 41 پست
هم سن منیخواهر بزرگتر من زندگی برام نذاشته سر خود، کلا مشکل حسادت و خونه خراب کردن دارهپس قضاوتت نمی ...

من دیگه کلا میخوام باهاش قطع رابطه کنم

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

منم با خواهرم خیلی رابطمون خوب بود . دو هفته هست قهر کردیم خیلییییی دلم گرفته  امروز خیلی دلم هواشو کرده 

ولی اون خیلی بی معرفت بود بی وفایی کرد مقصرم اونا بودن

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میکنیازدواج نکردی؟ پ این دختره چشهقطع ارتباط کنی و ولت کنه خوبهمن از ۱۷ کردم تا الان کار خودشو م ...

نه ازدواج نکردم

چه میدونم وحشیه خیلی

دلم برای مامانم میسوزه

نمیشه بهش دست زدیه دیوونه بازیایی درمیاره آدم پراش میریزه

تو هم اداشو در ببار دیوونه تر شو

باور کن درست میشه داداشم اینجوری بود تازه به همه قلدری هم میکرد همه رو میزد حتی خواهرا و برادرای کوچکترمو

منم ادم اروم و مهربونی بودم 

ولی یه ذوز واقعا دیگه صبرم لبریز شد دیدم ادم نمیشه میبینه کسی جلوشو نمیگیره هارتر هم میشه

یه روز گرفتمش اینقدر زدمش اینقدر زدمش اینقدر موهاشو کشیدم و گاز زدم و با شلنگ افتادم به جونش دسته طی رو شکوندم رو کمرش 

تا آدم شد الان از سایه همه میترسه و اروم گرفت

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
تو هم اداشو در ببار دیوونه تر شوباور کن درست میشه داداشم اینجوری بود تازه به همه قلدری هم میکرد همه ...

کاش میشد منم همینو رو خواهرم پیاده کنم😂 دلم خنک شد با خوندنش

پدر و مادرم باید ببرنش به من ربطی نداره

مادرتینا سنتی فکر میکنن .تو که من داری قشنگ بشین برای مادرت بخوان مطلب از من در مورد دلایل پرخاشگری 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خیلی بده اینطورادم سر خود؟ من همه چیمو نابود کردن باز بی صدا هستم و تو دل خودم اعصابم خوردهچیزی بش ن ...

اصلا حرف بهش اثر نمیکنه خواهر

خیلی بدجنسه