2777
2789
عنوان

میخوام با خواهرم قطع رابطه کنم

807 بازدید | 41 پست

هردوتامونم مجردیم، خواهرم ۱۶ سالشه و به شددددت بی ادب و پرخاشگر و بی شعوره

اینکه میگم پرخاشگره نه یه پرخاشگری عادی، جوری که خودزنی میکنه تو عصبانیت، جیغ میزنه و اصلا قابل کنترل نیست

هیچی نمیشه بهش گفت، سریع قهر میکنه، سریع میپره به آدم با الفاظ زشت

من نمیدونم چرا این اونجوری بار اومده...

همیشه به من تو دعوا توهین میکرد با الفاظ بسیار زشت، ولی همیشه کوتاه میومدم و می‌گفتم اشکال نداره شاید تو سن بلوغه و عصبیه

ولی دیگه نمیتونم تحملش کنم، امشب بهم توهینای خیلی زشتی کرد و بازم هیچی نگفتم

میخوام کلا رشته خواهریمو باهاش ببرم، دیگه نمیتونم تحملش کنم

انقدر مامانمو حرص میده میترسم مامانم خدای نکرده سکته کنه، یه بار انقدر از دستش حرص خورده بودم که واسه آروم شدن کیسه برنج ده کیلویی گذاشته بودم رو قفسه سینم تا آروم بشم🥲

چیکار کنم؟

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما این کار کنب حرف اینام گوش ندهمن خودم ۲۴ سالمه پوکوندنم تو همهر کی برات مضره حذفش کن

به خدا اعصابم خیلی خراب شده

شبا راحت نمیتونم بخوابم از بس بدنم بی قراره😭

من هر چقدرم بگم نمیتونید تصور کنید چقدر وحشیه

منم میخوام با پسر ۱۷ سالم قطع رابطه کنم. بیمارستان کار میکنم تا میخوام خونه یه کم میگذره بی احترامیلش شروع میشه و من برمیگردم سر کارم. روحی و جسمی خسته شدم. شوهرم هم پشتم نیست. تازه منو مقصر میدونه. امروز جلوی دوستش و داییش بهم گفت وحشی خیلی دلم شکست

خدا رو شکر همه چی عالیه

اینجور اشخاص رو نباید محل بذاری و جوابشون بدی، وقتی به حرفاش توجه میکنی بدتر میکنن

وقتی ببینه حرفا و کاراش اهمیتی نداره دیگه انجام نمیده

حتی اخم هم نکنید و پوکر فیس باشید، هیچی نگید و محا نذارید تا روشش رو عوض کنه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
مگ چکارش میکنی اینطوره؟ خواهر بزرگتر من زندگیم نابود کرده و برعکس اونه روانیه

به خدا هیچی

من اکثرا کاری به کارش ندارم

اون میپره به من

هر دو مجرد چجوری میخوای قطع رابطه کنی وقتی تو یک خونه این

دیگه باهاش حرف نمیزنم میخوام کلا نادیده اش بگیرم