2777
2789
عنوان

میخوام با خواهرم قطع رابطه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 41 پست
منم میخوام با پسر ۱۷ سالم قطع رابطه کنم. بیمارستان کار میکنم تا میخوام خونه یه کم میگذره بی احترامیل ...

نه دیگه شما موظف به تربیتش هستین ،بچته نمیتونی به این راحتی حذفش کنی ،الان اون تو سنیه که به کمک شما وباباش اختیاج داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا اعصابم خیلی خراب شدهشبا راحت نمیتونم بخوابم از بس بدنم بی قراره😭من هر چقدرم بگم نمیتونید تصو ...

ببرید آزمایش هورمونی و طب سنتی این سیستم داخلش بهم خورده اینجوری پاچه میگیره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

منم میخوام با پسر ۱۷ سالم قطع رابطه کنم. بیمارستان کار میکنم تا میخوام خونه یه کم میگذره بی احترامیل ...

میفهمم

بچه های این دوره زمونه خیلی بی تربیتن

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
بیا خواهر من شوخواهر بزرگتر من خیلی وحشتناک پستهمن مثل خواهر ت بودم و اینقدر اروم نبودم این وضعیتم ن ...

دقیقا مثل ما

من آرومم و اون وحشی

دلم نمیخواد دیگه ببینمش

خواهرت دست خودش نیستدر همین حد بگماگه درمان اصلیش پیدا بشه یه خواهر خوب میشه برات

به من چه؟

من خودم از دستش کلی ناراحتی اعصاب گرفتم

به لطف خواهرم کاملا از بچه ها متنفر شدم

دقیقا مثل مامن آرومم و اون وحشیدلم نمیخواد دیگه ببینمش

منم خیلی مظلومم و اروم اصلا بس سرم ب کارمه تو خونه هر چی بشه نمیفهمم

ولی خواهرم... 

پست و بی رحم و خونه خراب کن

از کودکی بقیه خواهرا بزرگتر میدیدم میگفتم خوش بحال این دخترا آزاری از سمت خواهراشون ندارن

ببرید آزمایش هورمونی و طب سنتی این سیستم داخلش بهم خورده اینجوری پاچه میگیره

پدر و مادرم باید ببرنش به من ربطی نداره

بگیر با کمربند بزنش مثل سگتا دیگه جرات نکنه بگه بالا چشمت ابروئه

نمیشه بهش دست زد

یه دیوونه بازیایی درمیاره آدم پراش میریزه

منم خیلی مظلومم و اروم اصلا بس سرم ب کارمه تو خونه هر چی بشه نمیفهممولی خواهرم... پست و بی رحم و خون ...

ازش دوری کن