2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 41685 بازدید | 867 پست
تروخدا دلشونو نشکنین این بچه ها تنها دلخوشیشون خرید وسایله

چرا تنها دل خوشی خرید وسایله؟

باشگاه نمیرن؟ کلاس زبان؟ پارک؟ شهربازی؟ رستوران؟ مهمونی؟ خوراکی و ..بازی کامپیوتری؟ موبایل؟

چرا فقط دلخوشی شون خریده؟

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

شما اگه شرایط مالیش رو نداشتین چرا بچه اوردین؟!الانم که آوردین وظیفتونه تا وقتی به سنی برسه که بتونه مستقل بشه نیازاشو تامین کنید حتی اگر مجبور باشید از نیازای خودتون بگذرید. بچه گوجه نیست که یهو سبز بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تنها دل خوشی خرید وسایله؟باشگاه نمیرن؟ کلاس زبان؟ پارک؟ شهربازی؟ رستوران؟ مهمونی؟ خوراکی و ..باز ...

خوب  داد   میزنه   نمیرن

کسی  که  میگه  از خرج  خودم  می  زنم  تا  لوازم  تحریر  بچه را  بخرم

دو  تومن  هم  گرونی  بوده

فکر  کردی   بودجه  ی  باشگاه  داره؟؟؟

نه واقعیت دخترم چیزای کوچولو دوس داره که معمولا ارزونن، خودم هر چیز فانتزی میبینم دوس دارم برا دخترم بخرم حتی وقتی میگه لازم ندارم من بازم براش میخرم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

وقتی ده تا ایتمو داره با هم می‌خره شما باید بگی دوتاشو فانتزی و گرون میتونی برداری نه هر ده تاشو

اونم بچه مدرسه ای!! باید از الان یاد بگیره پر توقع نباشه اگه سه چهار سال بود یه چیزی

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌    

راستش پسر یازده ساله من فعلا که اینطوری نیست 

اصلا براش مهم نیست چه جامدادی یا کیف و لوازم تحریری داشته باشه 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

۳۵۰,خدایی؟؟؟؟

پارسال یه جامدادی مسخره زشت ب همین قیمت خریدیم

همین ک کلاه خودتو سفت بگیری باد نبره ام خیلی حرفه   بقیه اش را ولش کن

کلا به نظرم نخریدن این وسایل و... چیزی نیست که باعث ایجاد حسرت بشه یا ادم رو عقده ای کنه ، بچه باید یاد بگیره و بفهمه خانوادش در چه حد توان دارن ، پدر و مادر که نمیتونن از همهههه چیز خودشون بزنن که بچه حسرت دفتر به دلش نمونه

به نظرم اینا همش بهونس بچه ای که واقعا چیزی رو دلش بخواد اما متوجه بشه خانوادش نمیتونن در اون حد فراهم کنن ، همه تلاشش رو میکنه که در اینده سطح بهتری داشته باشه و دچار چنین مشکلی نشه نه اینکه عقده ای بار بیاد!

یه تاپیک بود چند وقت پیش ، گفته بود که پسرم چند ماهه باهام قهره، حرف نمیزنه، غذا نمیخوره، به خاطر اینکه گوشی آیفون میخواد. یه تاپیک پربازدید هم هست همین الان، نوشته دخترم قهر کرده، عروسک لبوبو میخواد. اینا یهو اینجوری نشدن آ، این رفتارها نتیجه ی تربیت نادرسته. 

الان میتونی اینارو براش بخری. 

دو روز دیگه بزرگ شد،‌ گوشی آیفون ،لباس فلان برند، ماشین فلان مدل هم میتونید براش بخرید؟ 

اگر با این تصور که بچه هیچ کمبودی نباید داشته باشه نه نشنوه بچه رو بزرگ کنیم تهش آسیب میبینه. چه ما کارخونه دار باشیم چه نه بالاخره یه جا واقعیت زندگی براش رو میشه.

متعادل تر براش خرج کن.