2777
2789
عنوان

گوشی جدید

136 بازدید | 16 پست

گوشیم قدیمی شده هفت سال شده دارمش فضای خیلی کمی داره بعضی سایتا مثل سنجش که کد امنیتی داره نمیاره یا برنامه هایی هستن که بهش نمی خورن و سرعت نتم H+

الانم باتریش که خراب داره میشه زود شارژ تموم میکنه

دلم میخواد گوشی جدید بگیرم ولی پول ندارم کار درستیه که طلا بفروشم ؟

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید 

الان همه چیز قیمت ها بالا می‌ره فعلآ صبر کن

برنامه (کانکت یار ) از بازار دانلود کنین ، رایگان هست ،یک ریال هم نمی‌خواد هزینه کنی -راحت میشه ۲۰۰ـ۳۰۰ هزار پول درآورد ، چندین کار مختلف داره ، مثلاً از هوش مصنوعی میشه متن گرفت در مورد موضوع خاص ، ۱۰۰ هزار برای همین موضوع بهتون پول میده، مثل انشا نویسی دوران مدرسه س ، انشا بدین پول میده قید و شرطی هم نداره ( توضیحات ش تو بازار گفته کار و میزان پولی که در میاری با بقیه فرق داره چون ممکنه من کلی مهارت بلد باشم پول بیشتر بگیرم و تو یک مهارت داشته باشی ، و حوصله و وقت باید گذاشت اگه خیلی حرفه ای باشی و کاربلد اینترنت روزی دو ، سه میلیون داری) این برنامه کد معرف نداره ، ولی اگه درآمد گرفتی صلوات یادت نره ـبیشتر  فقط مغازه دار ها ثبت نام می‌کنه ، برای کسانیکه که خونه کار می‌کنن  باید راهنما ثبت‌ ش بخونی، کار راحت و مطمئن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقذ طلا داری؟ چقذشو میخوای بفروشی؟

نمیدونم چقدر میشه ولی هشت تومن دارم 

یک قسمتش هم میخوام نگه دارم 

قسطی چجوریه ؟ قیمت بالاتر نمی فروشن؟

چرا دیگه سود داره.ولی نباید واست مهم باشه

بهتر از اینه طلا بفروشی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من بعضیا رو درک نمیکنم مثلا میگن طلاتو نفروش بدی ماشین یا خونه بخری طلا دو برابرش سود میده 

الان تو این وضعیت مگه مردم ماشینو برای سرمایه گذاری میخرن؟ (منظورم مردم عادیه) ماشین نداشته باشه یا خونه نداشته باشه طلا به چه درد میخوره؟ تا آخر عمر اگر با این حساب جلو بره نباید از طلا استفاده کنه که

قسطی نمیتونی بگیری؟شوهرمن از دیجیکالا قسطی گرفت ماهی ۱و۸۰۰

بعید بدونم بابام بده اگرم بده باید هرماه اصرار کنم بده 😕 تازه همینم با قرعه کشی هفت سال پیش گرفتم یک قسمت اون پول گوشواره طلا شد

من بعضیا رو درک نمیکنم مثلا میگن طلاتو نفروش بدی ماشین یا خونه بخری طلا دو برابرش سود میده الان تو ا ...

چی بگم مادرم میگفت برا جهیه زیه نگهدار جمع کن که سنگین

از طرف شوهر چیه 

از طرف دیگه راست میگه کمر شکن