2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 24020 بازدید | 646 پست
ذهن فقیر؟قرارنیس هرکسی مخلاف عقیده و شیوه تربیت و مدیریت زندگی شما هس محکوم بشه ب ذهن فقیر..خیییلی ز ...

دقیقا 

یادمه قبلا یه فیلم بود شیلا خداداد میگفت برای بچش یه چیز میخره اجازه نمیده از مغازه هرچی دلش خواست برداره

منم بین دوتا چیز که دوست داره مبگم یکو انتخاب کن  عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت هیچ وقت

الانم که 17 و 23 ساله هستن اول موجودی رو میسنجن بعد میرن خرید

همیشه اول میپرسن تا چقدر میتونم خرید کنم بعدم کلی می‌گردن تا اون چیز باب میلش ن با همون بودجه بخرن

و حتما اول نگاه به قیمت میکنن

الهی که هیچ پدر و مادری شرمنده بچه اش نشه

سالی چند جفت کفش و چند دست لباس بیرون میخوانمجبورم از خرجای خودم و شوهرم بگذریم تا اینا کمبودی حس نک ...

اشتباه میکنی دیگه وقتی هیجوقت نه نشنیده، تو زندگی ضربه میخوره 

منم بچه دارم دوتا مدرسه ای، هردو شون گفتن کیف سال قبلم خوبه نمیخواد بخری، ندار هم نیستم

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

یه کیف پنجم خریدم تا دوازدهم بردمش

هنوز هستش ، عاشقش بودم و هستم👺

اما لوازم تحریر الانم میخرم /: اصن اون یه چیز دیگس

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.

سالی چند جفت کفش و چند دست لباس بیرون میخوانمجبورم از خرجای خودم و شوهرم بگذریم تا اینا کمبودی حس نک ...

بنظرم وظیمونه ما اونارو به این دنیا میاریم و وظیفمونه بهترین هارو در اختیارشون بزاریم

یه مهندس پزشک عاشقم  

زمان ما مگه نبود؟

زمان ما هم خیلی چیزا بود. ما دوتا بچه هم بیشتر نبودیم.

ولی یادمون دادن پر توقع نباشیم.

مثلاً من یادمه مامانم میگفت یدونه دفتر همونی که میخوای بگیر، بقیه ساده

یا یدونه مداد فلان، بقیه ساده

بعضی چیزا هم کلا نمیخریدیم. چون گرونن.

نمیشه که هیچی نگی

پس فردا با هیچی ذوق نمیکنه دخترت. هیچی خوشحالش نمیکنه .  خیلی بده

من الان ۲۷ سالمه دوتا بچه دارم هنوز با پاک کن فلان ذوق میکنم. شوهرم بخره چند ساعت خوشحالم.

شما بد عادت کردی،من دخترم ۶ سالشه قبل زا خرید بهش می گم تا چقدر می تونه خرید کنه

شما هم خیلی سخت گیری اته بچه ۶ساله

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

والا پرسیدی میگم 

دختر من هفت سال و نیمشه حقیقتا خوب همکاری میکنه،براش توضیح بدم قشنگ قبول میکنه،البته بهش نمیگم پول نداریم برات بخریم،اگرم چیز خوبی باشه براش میخرم ولی چیزایی که ارزش ندارن و الکی پول خرج کردنه بهش میگم با همین پول چیز بهتری میتونم برات بگیرم و اونم قبول میکنه

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اینطوری بخواب پیش بری ی بچه لوس داری،بجاش بهتره یکبار بهش بگی نه،لزومی ندارع م هرچی خواست سریع براش ...

بر عکس اینجوری میشه چشم و دل سیر نه لوس. 

من همینجوری بار اومدم الانم اتفاقا میتونم بسازم با همه چی. 

در حالی که جاری من توی فقر بزرگ شده اول زندگی 200 میلیون پسنداز داشتن شوهرشو مجبور کرده برن ترکیه ماه عسل!