2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 33379 بازدید | 761 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر عوضش ده برابر دختر می خوره خیلی کفش و شلوار پاره میکنهو وسایلش زودتر کهنه و پاره میشهبیش ...

دقیقا 

پسر هزینه خوراک و تفریحاتش واقعا بالاس

به طور کلی وقتی اقدام به بارداری میشه باید بدونیم جامعه الان با جامعه زمان مامان بزرگ هامون فرق داره و خرج بچه بالاست

داره به خداپارسال دوتا گرفتمش براشپیلارسال هم دوتادوباره دیشبم براش برداشتممثلا دوتا تراول ماگ استیل ...

روشتو باید آروم آروم تغییرربدی

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من هم مادرم.ولی نیاز من شادی دخترم است.به نظرم دختر اسی موردی ندارهاسی مشکل داره که رف ...

کنایه بود یا چی؟ آخه تاپیک رو کامل نخوندم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

نه اصلادخترمن کلاس اول بودپارسال طفلی هرچی خودم براش میخریدم ذوق میکردفقط طرحاشوخودش انتخاب میکردباسلیقه خودش ازالان بچه روپرتوقع بارنیارمدرسه هم جای چیزای گرون نیس چون یاگم میشن یازودخراب

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

خیلی جالب بود نظرات  که خوندم کلا دو دسته بودن 

اول میگن هرچی میخواد بخر،نزار حسرت بکشه،نزار براش آرزو بشه و دست دوستاش ببینه و دلش بخواد

دومیا میگن،حد و مرز بزار لازم نیس هرچی بچه خواست فراهم کنی لوس میشه و ...

خب بخوای نگاه کنی جفت نظرات درسته و واقعا تو این دوره که بچه تو مدرسه شاید ده برابر بهتر از خودشو میبینه و دلش میخواد خب آدم دلش نمیاد برا بچه اش نخره...

حالا راهکار واقعی چیه؟؟؟به نظرم بهتره قبل رفتن به مغازه براش توضیح بدیم که مثلا یکی دوتا چیز فانتزی کافیه و مابقی وسایل باید کاربردی باشه ..نمیدونم اگه کسی راهکار درستی داره خوشحال میشم بهم بگه

خیلی جالب بود نظرات که خوندم کلا دو دسته بودن اول میگن هرچی میخواد بخر،نزار حسرت بکشه،نزار براش آرز ...

عزیزم فانتزی اکثر مدرسه ها  ممنوع  است.

بعد هم خود اداره  فروشگاه های  قیمت  مناسب  داره

نهایتا میشه بچه ها را برد  اینجور فروشگاه ها و تعاونی ها  و  از  اونجا  براشون  خرید کرد.

ولی جنس خوب گرونتره  چیزهای  بنجل هم ارزونتره 

پاک کنی که دفتر  را  سیاه  کنه

جا مدادی که  زود  پاره  بشه

قشنگ تو این تاپیک دیده میشه چقدر موفق شدن ذهن های فقیر از مردم درست کنن 🙂

ذهن فقیر؟قرارنیس هرکسی مخلاف عقیده و شیوه تربیت و مدیریت زندگی شما هس محکوم بشه ب ذهن فقیر..

خیییلی زیاد و ب وفور دیدم خانواده هایی ک از نظرسواد و تحصیلات و صدالبته مالی کسی ب گرد پاشون نمیرسه ولی حدو مرز دارن برای خرید و خرج کردنشون.کلا مدیریت دارن

تروخدا دلشونو نشکنین این بچه ها تنها دلخوشیشون خرید وسایله

بعد لزرگ شدن جامعه انچنان تو دهنی بهشون بزنه

بچه بابد متعادل رشد کنه لوس بشه هم برای اینده اش بده

و حس دلسوزی و همکاری هم درونش از بین میره