2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 33379 بازدید | 761 پست
برای چی از خودت میزنی؟باید از اول طوری پیش میرفتی و جامینداختی که نیاز همه ی افراد خانواده مهمه نه ف ...

داره به خدا

پارسال دوتا گرفتمش براش

پیلارسال هم دوتا

دوباره دیشبم براش برداشتم

مثلا دوتا تراول ماگ استیل داره باز دیشب یه مدل دیگه قمقمه برداشت

پسر من کلاس چهارم میره امسال چیزهایی که واقعا نیاز داره میخرم ولی اضافه نه وضعمون هم خوبه بد نیست ول ...

پسر با دختر خیلی فرق میکنه

پسر مدادهاش رو توی نایلونم بریزی بدی دستش شاید براش اهمیت نداشته باشه مگر اینکه پدر و مادر جور دیگه تربیتش کنن ولی دخترها به لوازم فانتزی خیلی علاقه دارن و واقعا لوازم دخترونه زیباست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای چی از خودت میزنی؟باید از اول طوری پیش میرفتی و جامینداختی که نیاز همه ی افراد خانواده مهمه نه ف ...

من هم  مادرم.

ولی  نیاز  من   شادی  دخترم  است.

به نظرم  دختر  اسی  موردی  نداره

اسی  مشکل  داره که  رفته  خریده  رو  دلش  مونده و  به دخترش میگه  بی فکر

کاش  دختر  اسی  بدونه مادرش  داره جرررررررررر  می  خوره و  بره وسیله ها را  پس بده

همه را پس بده  تا  مادرش بتونه  بره ناخن  بکاره و یک  سی  سی  ژل  هم  به  لبش  بزنه

آخه جا مدادی ۳۵۰ تومانی چه ربطی به نداری داره؟؟قیمت مناسبی استاگه قرار باشه چیز بنجل ...

عزیزم تو این تاپیک چند بار دیگه هم گفتم ابن لوازم تحریر و جامدادی اینا فقط مثال بود خدا شاهده

کلا دخترم انتظاراتش بالاست لباس خوب کفش گرون غذای مدرسه لاکچری. تنقلات فراوون برا مدرسه

فقط بحث جامدادی نیست که گیر دادید همگی 

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

مشکل از بچه شما نیست، مشکل نحوه تربیت اشتباه شماست، اینکه بچه شما با این روند بره جلو فک کن یه روز میشه 18سالش بهترین ماشین میخواد، نداشته باشی بخری بچتون افسرده میشه، بچه شما هیچ لذتی از زندگی نمیبره، هیچ وقت تلاش نمیکنه تا چیزی به دست بیاره چون همیشه محیا بوده لذت به دست آوردن نداره ذوق به دست آوردن نداره میدونید دارید به بچتون ظلم میکنید نه لطف 

یه جوری بزرگش کنید بدونه که زندگی گل و بلبل نیست سخته روزهای هست که باید با همون وسایل قدیمیش احساس خوب داشته باشه و لذت ببره و برعکس و یاد بگیره تلاش کنه، باید بدونه پول در اوردن سخته و قانع باشه اگه بهش یاد ندید بعدها مشکلات بیشتری خواهید داشت

امسال میره اول هنوز چیزی نخریدم.بااینکه مشکل مالی نداریم شکرخدا ولی دوست ندارم بچم متوقع بار بیاد بابد قناعتو یاد بگیره..

از هیچیییی براش کم نمیذاریما ولی چیزای خیلی گرون هم قرارنیس بخریم.

پسر با دختر خیلی فرق میکنهپسر مدادهاش رو توی نایلونم بریزی بدی دستش شاید براش اهمیت نداشته باشه مگر ...

پسر عوضش  ده  برابر  دختر می خوره 

خیلی کفش و  شلوار پاره میکنه

و  وسایلش زودتر  کهنه  و  پاره میشه

بیشتر پول به توپ  و  گیم  نت  و دوچرخه و  ...  میده

مادرها جالبن

چند تکه  لوازم تحریر هم  نمی  تونن به  دختری که  از ارث هم  محروم  است ببینن

من هم مادرم.ولی نیاز من شادی دخترم است.به نظرم دختر اسی موردی ندارهاسی مشکل داره که رف ...

وااااای به خدا امان از شماها

صحبت من در مورد مصرف گرایی و انتظارات زیاد بچه هاست!!!!

محض اطلاعات اصلا اهل اینکارایی که گفتی نیستم!

دیگه بچه هست وقتی ی مداد روش تزئینی داره اونو برمیداره و چیزای ساده به چشمش نمیاد

ایکاش مدارس ممنوع میکردن لوازم فانتزی رو درست مثل زمان تحصیل ما همه چی اده بود و اکثر بچه ها مثل هم بود وسایلشون

عزیزم تو این تاپیک چند بار دیگه هم گفتم ابن لوازم تحریر و جامدادی اینا فقط مثال بود خدا شاهدهکلا دخت ...

به نظرم باید از همون اول روش تربیتی خودت رو عوض میکردی،حالا کار به بقیه چیزا ندارم ولی واقعا لازم نیست هرسال بخدا قمقمه جدید بخره باید یادش بدی که از همین الان لوس و پرتوقع بار نیاد،نمیگم چیزی براش نخر ولی اگه مثلا قمقمه پارسالش قابل استفادست بهش حالی کن لازم نیست یکی دیگه بخره

عزیزم تو این تاپیک چند بار دیگه هم گفتم ابن لوازم تحریر و جامدادی اینا فقط مثال بود خدا شاهدهکلا دخت ...

من دو تا دختر مدرسه ای دارم واقعیت بهونه گیر نیستن البته از بچگی با کلمه  نه  آشناشون کردم، در حد توانم براشون کم نمی‌ذارم ولی اگه شرایط اجازه نده براشون توضیح میدم و اونها هم قبول میکنند.

میدونی مشکل من همکلاسیهاشهبه شدت پرتوقع و پر هزینه ان اینو خودمم کاملا متوجه شدم که گاهی میرم مدرسه ...

اگر غیر انتفاعی میره کلا فضاش همین مدلیه

یکسری بچه های غیر انتفاعی فرزند دکتر، مهندس، بازاری پولدار هستن و خب این طبیعیه که سطح زندگیشون از متوسط جامعه بالاتره و کلا خانواده اشون این مدلی تربیتشون کرده و پول براشون دغدغه نبوده

حالا توی همین مدارس غیر انتفاعی یکسری خانواده های دیگه هم هستن که به سختی شهریه رو تامین میکنن که بچه شون مدرسه بهتر درس بخونه ولی خب اون بچه وقتی توی یک کلاس با بچه های قشر بالا میشینه این مسایل پیش میاد، اون دیگه درک نمیکنه مثلا پدر فلانی مهندسه و یا مادر فلانی دکتره! اون میگه چرا مثلا دوستم سارا فلان چیز رو داره من ندارم

وقتی توی یک محیط قرار میگیری ناخودآگاه مجبوری مثل اونا ظاهرت رو بسازی