2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 41684 بازدید | 867 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوسال پیش درسته الان میشه ۶ ساله

عزیزم عضویتش دو ساله پیشه . تاپیک برای اردیبهشته

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
عزیزم،آخه وقتی بهترین هرچیز رو نمیتونیم یا سختمونه فراهم کنیم براشون چرا ب این دنیا بیاریمشون؟کمترین ...

امضات می‌شه کپی کنم ؟

اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

براکدوم تایپکه یکمش برا سال قبله هت

برای اردیبهشت.22م

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
خب اشتباه شده عکس میفرستم ازشناسنامش

اصلا به من ربطی نداره که بخوای برام عکس شناسنامه بدی . ولی چه اشتباهیه که سن بچت رو ندونی. راست و دروغ زندگیت رو من نمی‌دونم .ان شاء الله که همه حرفات دروغ باشه . ولی تورو خدا با احساسات کسی بازی نکنید لطفا..

خب نباید به همه درخواست هاش جواب مثبت بدید پسر منم ۱۰ سالشه اصلا اینجوری نیس . کیف و جامدادیش واسه ک ...

گناه. داره براش کیف جدید بخر ذوق کنه

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

اها عضویتش ۴۰۲ببخشید

خواهش میکنم

اصلا به من ربطی نداره که بخوای برام عکس شناسنامه بدی . ولی چه اشتباهیه که سن بچت رو ندونی. راست و در ...

من فردا تایپک میزنم تمام عکسارم میزارم باکسیم مرض ندارم دروغ بگم به هرکسیم بیا برای بازدید سفید پیشونی آدرس میدم من به مردم آدرس پاک کردن سبزی دادم مگ الکیه چی به من میدن هم خونم بازه برای بازدید و تحقیق هم مدرک دستم دارم 

کسیم بااحساس کسی بازی نکرده رسید یک میلیونی که به مدرسش واریز کردم دستمه خواستین مچ بگیرین ادمشو پید ...

با منی؟؟؟وا

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..