2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 12582 بازدید | 468 پست
ببین من به تمام خواسته هاش اوکی نمیگم مثلا دوچرخه بزرگتر میخواد؛ اسکوتر برقی میخواد ;و کلی چیزای بزر ...

نگا دخترت باید مدیریت مالی یاد بگیره شما ۲ تومن بهش بده بگو برو مغازه تمام چیزایی که میخای قیمت بگیر قیمتاشو بنویس بیا باهم جمع بزنیم بعد تا مبلغ دو تومن هرچی خواستی انتخاب کن بخریم و دیگ مبلغیم اضافه نمیشه

ببین الان تو لوازم تحریر دست میذاره رو گروناش ۴ سال دیگ گوشی غیر اپل نمیخاد ده سال دیگ اگ اون لباسی که تو اینستا دیده شوهرش برا عروسیش نگیره طلاق میگیره!

اصلا بحث ثروتمند بودن یا فقیر بودن نیست اینکه دخترت بتونه منابع در اختیارش رو و فکرش رو و خواستهاشو مدیریت کنه خودش یه مهارت خیلی مهمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر راستش رو بگم که از ناراحتی شب تا صبح نمیتونی بخابی عزیزم خیر بچه های من هیچ کدوم اینجور نبودن در ضمن من بهترین بچه ها رو داشتم درس خون ترین وکم توقع ترین ..........هر روز بخاطر داشتن همچین فرزندانی خدا رو هزاران بار شکر میگم پسر کوچیکم می‌ره هشتم خدایی درس خون خیییلی هم دوست داره براش سنگ تموم بزارم ولی در توانم نیست ولی هیچ وقتتتتت تحت فشارم نمیزارم الان ده روز بهم میگه مامان کی میخای برام لوازم تحریر بخری و......میگم صبر کن تا مدرسه باز بشه اونم چیزی نمیگه

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

اینجوری خیییلی بده عزیزم به نظرم این بخاطر تربیت شماست بخدا همسایه داشتیم وای دختره زمین واسمون رو بهم می‌دوخت جیغ ودعوا تا هرچی دوست داره خانواده براش بخرن  خانواده ش هم اوضاع مالی شون خوب نبود 

چ تفکراتی.چرا باید ب بچه ای ک خانوادش توان مالی محدودی دارن القا کنیم ک لایق بهترینایی لایق گرونترین ...

دقیقا درست میگی

انگار بچه رو به بهترینا عادت بدیم تو ۱۸ سالگیش میتونیم آخرین مدل پورشه رو براش بخریم ؟ میتونی چت شخصی براش بخریم؟ جزیره شخصی بخریم؟ 

نه معلومه که نه مگه چند نفر تو دنیا زورشون به این چیزا میرسه؟

بچه ای که تو توهماتش فکر میکنه لایق قصر و خدم و هشم هست مگه میتونه تو خونه ی ۱۵۰ماری دووم بیاره؟ دیوانه میشه

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه میخادبره اول شرایطم الان خیلی وخیمه ولی هرکاری ازدستم بربیادانجام میاد همین یه بچه رودارم فقط

همین یه بچه رو دارید ؟ پس چه دلیلی داشت که حدود ۴ ماه پیش گفتید بچم ۴ سالشه؟؟ پس چطور الان شد ۷ سالش؟

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
بچه هامون بی فکر نیستن چه لذتی دارن فقط خرید همین و بس

خب همین اشتباهه

اینکه بچه رو انقدر کم ببینی که لذتش رو فقط مصرف کردن بدونی و خرید کردن

بچها باید لذت های عمیقتری رو بچشن که اصلا لذت خرید بچششون نیاد لذت همدلی لذت محبت لذت اموختن لذت موفقیت لذت مدیریت مالی و....