2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخاد همسر آیندم و تو خواب ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 38 پست
🤣اخی فداتشم همینه دلت برده من میگم‌یکاری کن

بخدا خیلی تکه تو دانشگاه دلم میخادش

چیکار کنم ؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خیلی تکه تو دانشگاه دلم میخادشچیکار کنم ؟

ببین اون جاهایی ک هم می‌بینید راهتون بهم میخوره هم رشته نیستین ک هیچی نمیتونی سوال کلاسی بپرسی 

ولی چنتا راه بهت بگم اگ با ماشین خودت میری مصلا بگو آقای فلانی ماشینم‌ی  ایراد پیدا کرده میشه بیاید کمک دیرم شده اینم اگه نه 

خودت یجوری نشون بده که توام مثل خودش نسبتا مذهبی باشی 

غیر از دانشگاه بپرس شغل دیگ نداره

💔💔

ببین اون جاهایی ک هم می‌بینید راهتون بهم میخوره هم رشته نیستین ک هیچی نمیتونی سوال کلاسی بپرسی ولی چ ...

یعنی چی از دانشگاه بپرسم؟مگه دانشگاه میگه؟

یه مانتو کتی میپوشن با شلوار راستا موهامو بیرون نمیزارم 

ارایش هم فقط کرم و ریمل میزنم اهل کاشت مژه و ناخن هم نیستم 

الان تیپم جلوش خوبه؟

هم رشته ای نیستیم .ماشین هم ندارم یعنی هیچ راهی نمونده ک فکر نکرده باشم.حتی تو فکرم این بود ک اگه یه روزی ماشین گرفتم پنچرش کنم بهش بگم بیا لاستیک ماشینمو درست کن یعنی دراین حد خیال پرداز شدم😐

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

یعنی چی از دانشگاه بپرسم؟مگه دانشگاه میگه؟یه مانتو کتی میپوشن با شلوار راستا موهامو بیرون نمیزارم ار ...

ببین ارایشت ملیح دخترونه باشه چجوری بگم غلیظ نباشه چهره مهربونتر کنه مثلا رژ گونه بزن نه زیادا محو کن ک گونت جون بگیره 

یا لبات ی خرده قلوه ای گن 

البت خودت خوشگلی اینا رو گفتم شاید جاهای دیگ هم ب دردت بخوره 

بدشم اره بپرسی میگن ولی بعدا ب خود طرف اطلاع ندن ک فلانی اومد از شغلت اینا پرسید ببین میتونی با یکی از دخترای کلاس رشته اون دوست بشی

💔💔

ببین ارایشت ملیح دخترونه باشه چجوری بگم غلیظ نباشه چهره مهربونتر کنه مثلا رژ گونه بزن نه زیادا محو ک ...

من حتی نمیدونم اسمش چیه😐

😂😂 خودت جنسالته دختر؟؟

۲۱😂

من خوندم دیدم ....... به نظرم زیاد تلاش نکن برای آینده میاد سر وقتش ...... من یه دعای یهووووووووووودی نوشتم کف دستم ولی بعدش همش جن زده میشدم تا اینکه یه حاج آقایی چاکرامو بست راحت شدم .. از بس جن دیدم ووووالان هرگاهی میبنم آینده و جن رو ولی آزار دهدنه نیست

😂خوبه دیگ میگم که ببین میتونی ب ی نحوه ای با دختر ی ک کلاس اونه دوست بشی بد کم کم بپرسی ازش در مورد ...

من حتی نمیدونم رشتش چیه 😫😫😫

من شنیدم تو مفاتیح نوشته چند تا سوره رو بخونی و یک کاری انجام بدی قبل خواب میتونی آیندتت رو ببینی 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

خواب چیه کاش سریع بیاد خواستگاریم

تو هم مثل من کسیو دوست داری؟🫠