2777
2789
عنوان

آیا این پول رباست

115 بازدید | 12 پست

سلام صبح بخیر

دوستان من یه مقدار پول دارم دادم خواهرم که میخواست باهاش کار کنه اول گفت از هر فروش فلانقدر میدم به تو الان خودش میگه یه چیزی ماهانه ثابت بدم بهت من واسه این پولی که دادم هیچ ضمانتی هم نگرفتم همینطور تو عالم خواهری دادم و اینکه اگرم گاهی از اون مبلغی که میگه می‌خوام بهت ثابت بدم کمتر بده اصلا قصد ندارم که اعتراضی کنم.اینم بگم کارشو شروع کرده از همون پول من سودم کرده چیزی که میخواد به من بده یک پنجم سودیه که کرده تمام سرمایه اولیه هم از من بوده منم چون خواهرمه مشکلی با این قضیه ندارم.حالا خیلی فکرمو درگیر کرده آیا این پول ربا حساب میشه؟

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا جایی که من میدونم بهش میگن بیع البنه شما باید نیت کنی که در ضررشم شریکی 

نه ربا کلا یه چیز دیگه ست

بستگی به نیت شما داره

که داری از پول قرضت سود می گیری

یا نه در کارس شریک مالی شدی و بابت سرمایه ت ، حقت رو میگیری 

یوگی ام ولی دوستام دیگه نیستن

فکر نمیکنم باید از دفتر مرجع تقلیدت بپرسی 

شما سرمایه گذاشتی و اون داره کار میکنه 

پس شریکین باهم 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
تا جایی که من میدونم بهش میگن بیع البنه شما باید نیت کنی که در ضررشم شریکی نه ربا کلا یه چیز دیگه ست ...

نه اصلا اسم قرض نبوده با عنوان سرمایه برای کار بوده.واقعنم نیتم این نیست اگر سودی نکرد من ازش پول بگیرم

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

نه اصلا اسم قرض نبوده با عنوان سرمایه برای کار بوده.واقعنم نیتم این نیست اگر سودی نکرد من ازش پول بگ ...

خوب به این میگن بیع و طبق توافقی که کردید دارید پول میگیرید

مثل مثلا تعاونی ها فک کنید یه شرکت تعاونی دو نفره ست

ولی حتما نیت پول سود از کار  باشه نه سود ثابت پول

همچنین نیت شرکات در ضرر

یوگی ام ولی دوستام دیگه نیستن

اول به چه نیتی دادی پول رو اگر بهش قرض دادی و الان که میبینی سود می‌کنه بخای سود بگیری بنظر من ربات هست مگر اینکه خودش بگه قرض رو پس نمیدم ازین به بعد شراکت کنیم پیشنهاد ایشان باشه نه شما

اول به چه نیتی دادی پول رو اگر بهش قرض دادی و الان که میبینی سود می‌کنه بخای سود بگیری بنظر من ربات ...

نه اصلا قرض نبوده گفت می‌خوام یه کار کنم پول داری شریک بشیم منم گفتم آره دادم اول قرار بود یه درصدی از سودش و بده حالا خودش میگه فلانقدر ماهانه میدم منم حرفی نزدم گفتم هر طور خودت راحتی فقط یه جوری باشه نه من ضرر کنم نه تو بخوای از جیب خودت بهم بدی

نه اصلا قرض نبوده گفت می‌خوام یه کار کنم پول داری شریک بشیم منم گفتم آره دادم اول قرار بود یه درصدی ...

نه دیگه اصلا ربا نیست شما دیگه تجسس نکن توی کارش اگر ربا هم باشه گناهش برای خواهرت هست چون هدف شما مشخصه