دوستان من یه مقدار پول دارم دادم خواهرم که میخواست باهاش کار کنه اول گفت از هر فروش فلانقدر میدم به تو الان خودش میگه یه چیزی ماهانه ثابت بدم بهت من واسه این پولی که دادم هیچ ضمانتی هم نگرفتم همینطور تو عالم خواهری دادم و اینکه اگرم گاهی از اون مبلغی که میگه میخوام بهت ثابت بدم کمتر بده اصلا قصد ندارم که اعتراضی کنم.اینم بگم کارشو شروع کرده از همون پول من سودم کرده چیزی که میخواد به من بده یک پنجم سودیه که کرده تمام سرمایه اولیه هم از من بوده منم چون خواهرمه مشکلی با این قضیه ندارم.حالا خیلی فکرمو درگیر کرده آیا این پول ربا حساب میشه؟
نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
اول به چه نیتی دادی پول رو اگر بهش قرض دادی و الان که میبینی سود میکنه بخای سود بگیری بنظر من ربات هست مگر اینکه خودش بگه قرض رو پس نمیدم ازین به بعد شراکت کنیم پیشنهاد ایشان باشه نه شما
اول به چه نیتی دادی پول رو اگر بهش قرض دادی و الان که میبینی سود میکنه بخای سود بگیری بنظر من ربات ...
نه اصلا قرض نبوده گفت میخوام یه کار کنم پول داری شریک بشیم منم گفتم آره دادم اول قرار بود یه درصدی از سودش و بده حالا خودش میگه فلانقدر ماهانه میدم منم حرفی نزدم گفتم هر طور خودت راحتی فقط یه جوری باشه نه من ضرر کنم نه تو بخوای از جیب خودت بهم بدی
نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...