2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 34183 بازدید | 768 پست
عزیزم میشه بپرسم همسرتون چیکاره هستن و حقوقشون چقدره؟خودتونم شاغلیدالبته اگه دوس داشتی جواب بده

همسرم کارگروه دیسک کمر داره کارسبک انجام میده برادرشوهرم‌خودش میبرتش ولی دیسکش بگیره می‌خوابه چند هفته نمیتونه تکون بخوره زیرش لگن بایدبیارم ..خودم تو خونه سبزی پاک میکنم زیربغلم یچیزی یچیزی پرونده نمیتونم زیادبلندکنم یاکارسنگین انجام بدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسم مدرسه رونمیدونم باید برم ببینم نمیخام اسم دخترموبفهمن باهاش لج میکنن یه زنده تواموزش پرورشی گفت ...

چقدر بعضیا نفهمن،خب آدما گاهی شرایطی براشون پیش میاد که لنگ کمترین پول هستن

شوهر من امسال میخواست مداد رنگی ۱۲ رنگ بخره ولی اصلاااااا بچم قبول نکردو گفت باید ۲۴ رنگی بخری حتما 😐😂

کیف و جامدادی پارسالش هم که کاملا سالمه وقابل استفاده ولی قبول نمیکنه و میگه باید دوباره بخرید چون دوستام کیف جدید میارن منم همه چیم باید جدید باشه 

رفتم آموزش پرورش توتایپکام هس

واج م تو رو خدا پیگیر باش ،تو مملکت ما مظلوم باشی کلاهت پس معرکه س ،من خودم از یه خانواده بی زبونم ولی از وقتی از دواج کردم از خانواده شوهرم یاد گرفتم شده با دادو بیداد حقم رو می گیرم ، تو مملکت ما باید طلبکار باشی متاسفانه،بگو غیر قانونیه کارتون ،شکایت می کنم و...مامان بابای من می گفتن الان مردم فکرای بد می کنن،حرف نزن ولی خانواده ی شوهرم اینطور نیستن ، نزار بچه ت یه سال عقب بیوفته

واسه اینکه بعدش باید از یه سری چیزا برا خودم بگذرم تا اون خرید جبران شه

اشکال نداره دل بچه ها به همینا خوشه چاره ای نیست 

ما خودمونم درآمدمون پایینه خونه نداریم مستاجریم ولی هرچی بچه هام میخوان میخریم شوهرم اصلا بهشون نه نمیگه هیچ وقت 

برای خودش سالهاست لباس نخریده شوهرم ولی مثلا لوازم تحریر بهترینش رو برای بچه ها خرید 

نظراتو خوندم❤️متاسفانه متاسفانهاکثرا کاربرای اینجا از قشر ضعیف هستنوگرنه سالی یه بار تهیه لوازم تحری ...

عزیزم من صحبتم خریدای شهریور ماه و مدرسه نبود فقط خواستم مثال بزنم این یه موردو

کلا حرفم با توقعات زیاد بچه هاست بهترین تنقلات مدرسه بهترین لباس بهترین کفش اونم در حد زیاد

جوری که تقریبا میشه گفت مصرف گرا شده

واج م تو رو خدا پیگیر باش ،تو مملکت ما مظلوم باشی کلاهت پس معرکه س ،من خودم از یه خانواده بی زبونم و ...

بچمو یکاریش میکنم ولی نمیتونم که برم بامدیر دادوبیدادکنم بچم میخاداونجا درس بخونه 

رو راست باش با بچت بگو قیمت مناسب برداره.

من یه دخترخواهر۸ساله دارم. هروقت میریم فروشگاه آویزون من میشه دست میذاره رو چیزای مختلف، منم بهش میگم این چیزی گه میخوای گرونه نمیخرم یه قیمت مناسب بردار، دیگه خودش متوجه میشه

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.