2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 41688 بازدید | 867 پست
من نصف پول ثبت نامش مونده هنوز شاید ثبت نامش نکنم

غیرانتفاعی؟

اگرابتدایی چرا دولتی نمینویسی،؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز مدرسه نیومده من برا ساندویچ های مدرسه سون تب کردمبیشتر اوقات میگه گرم بذار مرغ و اینک و پیراشکی ...

ولی سعی کن روشتو عوض کنی چون بااین گرونی ها که ادامه دار نمیشه....دختر من فقط خونگی میبره. سوپری باباش  دعوا میکنه میگ چچخبره هرروز....

دولتی

دولتی مگه شهریه داره

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

دختر من چیزای فانتزی و خوشگل برمیداره ولی حواسش به قیمت هم هست دیگه چیزی خیلی گرون باشه خودش برنمیداره هر چند من اصرار میکنم و میگم اشکال نداره ولی خودش مدیریت میکنه

من که کلا سر شدم در قبال خواسته هاشاصلا زبونم به نه گفتن نمیچرخه خودمم ناراحتم از این موضوع ولی چه م ...

پسر من کلاس چهارم میره امسال چیزهایی که واقعا نیاز داره میخرم ولی اضافه نه وضعمون هم خوبه بد نیست ولی دلیل نمیشه بچه هر چی خاست بخری 

من به دخترم یاد دادم فانتزی نبره چون تو هر کلاسی ممکنه بچه یتیم و پدر بیکار یا زندان و ...باشه که ما خبر نداریم

دل اونا می‌شکنه 

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

هنوز مدرسه نیومده من برا ساندویچ های مدرسه سون تب کردمبیشتر اوقات میگه گرم بذار مرغ و اینک و پیراشکی ...

اعتماد ب نفس پایینی هم داره کمی 

بیشتر براش حرف بزنید 

ولی بهش اجبار نکنید 

بچگی همینه 

زودم تموم میشه 

بزار با ذهن بزرگ و ثروتمند بالا بره 

بزار بفهمه لایق بهتریناست 

اینکه از خودت میزنی خوب نیست 

ولی وقتی آدم بچه دار میشه ب نظرم باید بیشتر درکش کنه

من و شوهرم هردو شاغلیم ولی قرار نیسن بچه هر چیزی رو آنچنانی بخره و ببره مدرسه. مخصوصا اگر دولتی بره ...

احسنت بهشون

منم همیشه تشکر میکنه 

تو مغازه حتی دوبار اومد لپامو بوسید و ماچم کرد ولی خب در برابر نه گفتن هم طاقت نمیاره

این‌دیگه به طرز برخورد خانواده بستگی داره.من به دخترم‌حق انتخاب میدم اما نه توی همه جی مثلا برای کفش میگم‌مامان بین‌این‌و این یکی رو‌انتخاب کن یا مثلا توی همین‌لوازم‌التحریر.

سالی هم کلا یک‌بار کفش میگیریم.

بچه هر جی گفت که نباید براش بگیرید این طور پر توقع میشه و اون‌چه که نباید اتفاق بیفته میفته.یعنی شما فکر میکنید هر چه برای بچه خرج کنید ارج و‌قربتون‌ پیش بچه بیشتر میشه در حالیکه بر عکسه و اینطور بچه ها تا یه کم‌و زیادی میشه بدتر واکنش نشون میدن

بیشتر بچها مثل دخترخانم شما هستن

اما این روش تربیتی ۱۰۰ درصد غلطه که بچه هست و گناه داره هرچی میخواد بخر براش مگه چندتا بچه داری براش کم نذار

داری با دستای خودت به سمت زندگی سخت هولش میدی 

اصلا نمیذاری بچه احساس ناکامی و بچشه  هر بچه ای اینشکلی بزرگ بشه زندگی خیلی باهاش دراینده بدتا خواهد کرد