2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 36190 بازدید | 798 پست
این بچه فقط میخواد کسیو ناراحت نکنه ولی خودش حسابی عقده تو دلش جمع میشه فکر نکنید این مدل بچه ها خیل ...

این چه حرفیه

من خودم اینطوری بودم

وضع مالی خانوادم خیلی خوب بود ولی اینطوری نبود که هی چیزی بخریم. خیلی هم مراعات می کردیم. شکرخدا چشم و دل سیر بودم و هستم و هیچ عقده ای هم تو دلم نیست. چون مامانم با زبون خوش باهامون صحبت می کردو ارزش قناعت و اعتدال رو بهمون یاد داده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قران دوس ندارم پرتوقع باشه ولی از طرفی هم دلم نمیاد بهش نه بگم ذوق و شوقشو میبینم دلم شاد میشه ول ...

منم کنارم همچین آدمی دارم،ک فقط میخواد،اصلا فک نمیکنه ک پدرش بیکاره و نداره،باید فراهم بشه براش،وگرنه می‌کنه زیر گرسهف

من ک خیلی بدم میاد از اصراف و خرج زیادخودم بچه ندارم ولی خواهر زاده هام وضعشون خیلی خوبه و خیلیییی خ ...

دقیقا پسز من قلک داره وسیله ایک میخاد قیمتش سه چار تومنه الان تقریبا هف هش ماهه پول جم میکنه من میتونم براش برم. بخرم شاغلم ولی میخوام لذت تلاش کردنو بفهمه

دختر من ۹ سالشه ولی از همون گلاس اولش هم خیلی فهمیده بود با اینکه من بهش گفتم هرچی خوشت اومد بردار ولی همیشه قیمتش رو ازم میپرسه و میگه نمیخوام گرون باشه بقیه بچه ها یه وقت حسودی نکنن ناراحت شن - کوله خوب براش میخرم ولی بقیه رو معمولی میگیریم - 

نهآبجیم این سنه و خیلی مراعات میکنه خیلیییامسال کیفشو برای سومین سال میبره و میگفت کیف سه سال سه سال ...

رمز موفقیتتون چیه 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

براثبت نامش میخان شهریه چیه

مگه چقدره؟ یعنی نمیخوای بگذاری بره مدرسه؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اعتماد ب نفس پایینی هم داره کمی بیشتر براش حرف بزنید ولی بهش اجبار نکنید بچگی همینه زودم تموم میشه ب ...

میدونی مشکل من همکلاسیهاشه

به شدت پرتوقع و پر هزینه ان اینو خودمم کاملا متوجه شدم که گاهی میرم مدرسه چه برسه به دخترم که هر روز باهاشونه

همه ادم ها همیشه بهترین چیزها رو میخوان بخصوص بچه ها.ولی اشتباه کردی بچه ها هر سال که بزرگتر میشن خواسته هاشونم بزرگتر میشه.ن که چیزی نخری ن اصلا بخر ولی در حد توانت.این تاپیکتو بزار به یادگار اگه به همین فرمون پیش بری چن سال دیگه پشیمون میشی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹