2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 8333 بازدید | 336 پست
سالی چند جفت کفش و چند دست لباس بیرون میخوانمجبورم از خرجای خودم و شوهرم بگذریم تا اینا کمبودی حس نک ...

خوب عزیز من قرار نیست اونا مثل ما باشن و قانع 

چیز عجیبی نیست 

چون ما کم خواستیم دلیل نمیشه اونام نخوان 

تروخدا دلشونو نشکنین این بچه ها تنها دلخوشیشون خرید وسایله

یعنی بچه هر چی دلش خاست بخره؟؟

وا این که نشد تربیت 

بچه باید هم چیزهایی که لازم داره بخره هم مدیریت یاد بگیره از الان بیاییم هر چی خاست بخره این بچه فردا میتونه زندگی مدیریت کنه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا همیشه حرف گوش میده بگم اون یکی بردار نه نمیگه تازه ازسال های قبل استفاده میکنه آنقدر بچه های ...

هنوز مدرسه نیومده من برا ساندویچ های مدرسه سون تب کردم

بیشتر اوقات میگه گرم بذار مرغ و اینک و پیراشکی و این چیزا😵‍💫😵‍💫

عزیزم تو خونه با بچه حرف بزن بهش بگو گرونی جامدادی مهم نیس مهم درس خوندنه 

یجوری با هم هماهنمگ باشین که شما انتخاب کنین هم بگه خوبه مامان  بچه من هفت سالشع اینجوری نیست مشورت میکنه باهام بنظرم شما خیلی ازاد گذاشتی بچتونو

سالی چند جفت کفش و چند دست لباس بیرون میخوانمجبورم از خرجای خودم و شوهرم بگذریم تا اینا کمبودی حس نک ...

پسر دارم سخت میگیرم براش

اما دخترم راحتر خواهم گرفت

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

من نمیبرمش اختیار تام بدم برا انتخاب،سعی میکنم هرچی دوس داره براش فراهم کنم ولی مثلا نمیبرمش بگم هرچی میخوای باهر قیمتی بردار،مثلا کیف براش تو دیجی کالا انتخاب میکنم حدود قیمت خودم میزنم اونم انتخاب میکنه،یا جامدادی یا هرچیز دیگه،همیشه هم چیزاش قشنگه سعی کن یادش بدی ولخرجی انقد نکنه

نهآبجیم این سنه و خیلی مراعات میکنه خیلیییامسال کیفشو برای سومین سال میبره و میگفت کیف سه سال سه سال ...

این بچه فقط میخواد کسیو ناراحت نکنه 

ولی خودش حسابی عقده تو دلش جمع میشه 

فکر نکنید این مدل بچه ها خیلی خوب میشن

اتفاقا برعکس 

من و شوهرم هردو شاغلیم ولی قرار نیسن بچه هر چیزی رو آنچنانی بخره و ببره مدرسه. مخصوصا اگر دولتی بره که باید مراعات کنه.  برای دخترم همه چیزو اکثرا جنس خوب و عالی میخرم ولی اگه خیلی فانتزی و آنچنانی بخواد باهاش صحبت می کنم و میگم ممکنه بچه های دیگه هم دلشون بخواد . درباره مدیریت مالی هم باهاشصحبت می کنم. کلاس دوم میخواد بره ولی ماشالله درک میکنه هرچی هم بخریم کلی تشکر می کنه هم اون دختر کوچیکترم که ۴ سالشه 

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

این شیوه اشتباهه بهش یاد بده اگه میخواد گرون بخره از پس انداز خودش باید بده وگرنه نخر

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

یعنی بچه هر چی دلش خاست بخره؟؟وا این که نشد تربیت بچه باید هم چیزهایی که لازم داره بخره هم مدیریت یا ...

من که کلا سر شدم در قبال خواسته هاش

اصلا زبونم به نه گفتن نمیچرخه خودمم ناراحتم از این موضوع ولی چه میشه کرد!!

مدرسه پسر من چیزای فانتزی و شلوغ نمیذارن بچه ببره 

هر سال هم تاکید میکنن که ساده ترین وسایل رو بیارن تا حواس بچه پرت این چیزا نشه و تمرکزشون فقط درس باشه 

کاش همه مدرسه ها اینو قانون کنن و نذارن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است