2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 8333 بازدید | 336 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طفلک پسرم میدونه اوضاعمون بشدت بده لوازم تحریر هنوز نگرفتیم ولی کیف و کفشش دست دومه 😓

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...لطفا هرکسی عزیزاز دست رفته داره و براشون ختم قران بخواد بهم درخواست بده 🙏سپاسگزارم

دختر منم ده سالشه همینجوریه

دختر منو باباش لوس کرده منم ول کردم هرچی میخاد باباش میخره

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

اینطوری بخواب پیش بری ی بچه لوس داری،بجاش بهتره یکبار بهش بگی نه،لزومی ندارع م هرچی خواست سریع براش ...

به قران دوس ندارم پرتوقع باشه ولی از طرفی هم دلم نمیاد بهش نه بگم ذوق و شوقشو میبینم دلم شاد میشه ولی از طرفی خرجشونم بالاست ماشاالله آدم کم میارع

خب نباید به همه درخواست هاش جواب مثبت بدید 

پسر منم ۱۰ سالشه اصلا اینجوری نیس . کیف و جامدادیش واسه کلاس اولشه . فقط قمقمه آبش شکسته که دوباره واسش گرفتم 

پسر کوچیکم از این اخلاق ها داره ولی من واقعا بعضی وقتا بهش میگم نه 

مثلا قمقمه اون سالم بود واسه داداشش خریدم گفت منم می‌خوام گفتم مال شما سالمه اون پول رو واست نگه میدارم یه چیزی که نیاز داری میخرم واست

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

اخه پرتوقع بار میانجامدادی بوده ۷۰ بوده ۱۲۰ بوده ۲۱۰ بوده ۲۷۰ و بوده ۳۵۰خدا شاهده همون ۳۵۰ یی رو برد ...

من پارسال 350 براش گرفتم الان 400 پونصد تومن شده...

من دوس ندارم بچم حسرت بکشه

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

منو خواهرم هم همین هستیم 

کاریش هم نمیشه کرد

سلایق عوض شده خب

اون موقع اینقدر تنوع و.. نبود

با اینکه درامد پدرم کاملاا معمولی هست

ولی هروقت لوازم تحریر یا لباس یا هرچی و میخریم همیشه بهترینشو‌ میگیریم...خودشم میگه بهترینش و بردارید...

رفتیم لوازم تحریر برای خواهرم گرفتیم دقیقا اونم شد ۲/۵.. حالا تازه باز چند تیکه مونده که گذاشتیم شهریور بخریم و تقریبا ۱ الی ۱/۵ باز مونده

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

بله دختر من همیشه گرانترین و بهترین رو دوست داره ولی ذاتی هست عمدا اینکار رو نمی کنه شخصیت ش ی مدلیه ک عالی می پسنده 

ولی بزرگتر ک شد با پول من می سنجه انتخاب می کنه اما ته دلش می دونم چی می خواد