2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 27294 بازدید | 670 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خرید با خودتون نبرید بذارید پدرش بخره بیاره خونه اصلا برای چی میذارید انتخاب کنه زمان ما انتخاب کردنی در کار نبود بابام یه عالمه لوازم تحریر میخرید میاورد خونه ما هم مشکلی نداشتیم 

بله واقعا هر چیزی به اندازه خوبه نه اونقدر کم نه اونقدر زیاد که چشم و هم چشمی بشه.بنظر من بازم عقده ...

حالا نه که نخره

رفتم برا پسرم دفتر بخرم دیدم چند تا بت من داره و مرد عنکبوتی گفتم پسرم دوست داره بردارم.کنارم یه پدر و دختر دفترهای دخترونه برداشته بود.یهو دفترا دست من دید شروع نق زدن کرد من از اینا میخوام .باباش گفت پسرونه س به دردت نمیخوره اینا ..منم از لجم.همه را گذاشتم.گفتم بیا شما بردار.باباش جرعت حرف زدن نداشت هر چی من بر میداشتم.دختره پشت سرم میگفت بابا از اینا میخوام.

اونم میخرید عقده ای نشه 

خخخ

قانون طلایی تعادل بهترینه. 

اصلا نباید به بچه گفت پول نداریم و گرونه و فلان چون ذهنش فقیر و محدود بار میاد

نباید هم خیلی شل و لارج و اعیونی گرفت که خیالش راحت باشه که همیشه براش همه چی فراهمه و قدر چیزی رو ندونه 

من بچه که بودم بعضی وقتا از اشیا گمشده های قدیمی که مطمئن بودم صاحب ندارن برمی‌داشتم و استفاده می‌کردم  

وقتی یه نو برام میخریدن ذوق میزدم 

نه پسر من خیلی سختی کشیده همیشه اون چیزی که دوست داشت نمیتونست داشته باشه برای همین قانع هست هرچی هرچی بخرم خوشحالش میکنه

بزرگترین نگران زندگی ام هم همینه که مهرماه شرمندش نشم 😔😔😔

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

وقتی بهترین رو میخواد به شرط اینکه کیفیت خوبی داشته باشه اوکیه ...

من وقتی ابتدایی بودم همیشه یه سرس معمولی برام میخریدن یه خوب ...مسلما اون خوب برام میموند و سالهای بعدم استفاده میشد و  تنوع میشد ...

یا از دوران راهنمایی به بعد  هر چیز خوبی گرفتم همچنان بعد از سالها سالمه و برای تنوع ازش استفاده میکنم ...

یاد بدین مراقب وسایلش باشه ‌...

You're all the things I've got to remember

نه واقعا دخترم با اینکه  برای خرید محدودیتی نداره ولی قانع و همیشه معقول خرید میکنه لوازمی که نیاز نداره نمیخره چون سعی کردم خودمم این رفتار رو جلوش داشته باشم مصرف گرا و دنبال اجناس صرفا گرون ولی بدرد نخور نباشم و اونم از من یاد گرفته 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
سالی چند جفت کفش و چند دست لباس بیرون میخوانمجبورم از خرجای خودم و شوهرم بگذریم تا اینا کمبودی حس نک ...

سلام شرمنده ببخشید ولی همین که حس کمبود هیچ وقتتتت نکنن فردا نمیتونن تحمل زندکی رو داشته باشن یک جاهایی نیازه فاصله بین خواسته بچه ها باشه

بچه پرتوقع که بعدا بزرگ میشه دیدم، نمیشه بهش بگی بالای چشمات ابروعه

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

اینجوری اصلا درستش نیست بچه باید یجاهایی نه بشنوه وگرنه اونقدر بی طاقت میشه که اگه خدای نکرده ورشکسته شدید و دیگه توان خرید نداشتید افسرده میشه یا به کارهایی دست میزنه که ....

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
عزیزم من صحبتم خریدای شهریور ماه و مدرسه نبود فقط خواستم مثال بزنم این یه موردوکلا حرفم با توقعات زی ...

شما یکی از والدین دغدغه مند هستید، به نطرم حتما اساتید خوب تربیت فرزند رو دنبال کنیدمثل حمید کثیری

بزنید توی اینترنت میاره

اینکه میفهمید نباید بچه رو مصرف گرا بار آورد عالیه. قرار نیست بچه حس بدبختی بهش دست بده ولی بی چون و چرا اجابت شدن همه خواسته هاش پیامد خوبی نداره

نه اونطوری که در گذشته همه چیز نداشتیم نه حالا که میخوایم بچه هامون اصلا کسری رو حس نکنن ولی زندگی واقعی این نیسن اون بچه اگه یاد نگیره نمیتونه همسر و والد خوبی باشه

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

دیگ گلم وقتی بچه دارین وظیفه تونه، لطف بهش نمیکنین که 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️