2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 33914 بازدید | 766 پست

مث ما خوبه من هنوز حسرت اون خودکار اکلیلی ها ک بو میداد تو دلمه درسته الان میتونیم خیلی چیزا برا خودمون بگیریم ولی من دلم اون موقع میخواست

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نصف پول ثبت نامش مونده هنوز شاید ثبت نامش نکنم

مگه نگفتید ثبت نامش کردم ؟

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
بچمو یکاریش میکنم ولی نمیتونم که برم بامدیر دادوبیدادکنم بچم میخاداونجا درس بخونه

ببین ما امسال می خواستیم دخترم رو دولتی ثبت نام کنیم ،اول و دومش غیر انتفاعی بود ، قبول نمی کردن ثبت نام کنن می گفتن ظرفیت مدرسه تکمیله، تا اینکه با همسرم رفتیم ،همسرم با اعتماد بنفس صحبت کرد و خیلی مودبانه و محترمانه گفت که خونه ی ما در محدوده شماست ،اگر ثبت نام نمی کنید من برم از آموزش و پرورش نامه بگیرم و...کلی صحبت کرد ...که معاون بعد چند روز زنگ زد که خروجی داشتیم و بیا ثبت نام کن ...نمی گم دعوا کنی ، اونم در مدرسه ، محکم حرفتو بزن ،بگو من الان شرایط پرداخت این پول رو ندارم 

ببین ما امسال می خواستیم دخترم رو دولتی ثبت نام کنیم ،اول و دومش غیر انتفاعی بود ، قبول نمی کردن ثبت ...

میترسم به دخترم حرفی بزنن و باهاش لج کنن وفرق بزارن آخه من خودم خیلی دیدم ..بالاخره من پولشو میدم چ دیر چ زود چراپس خودمو دخترموپیششون بدکنم

لباس فرم دخترم. خریدم.برا پسرم لباس و کیف خریدم.ولی دختر کوچیکم کیف و کفشش خوبه قرار شد آبان یا آذر براش بخرم وجا مدادی و مداد رنگی و قمقمه و دفتراش رو شهریور میخرم.کلی خودکار و مداد و پاک کن از پارسال مونده فقط چندتا دفتر برا بزرگا میخرم

اینم اشتباهه گاهی به خاطر این که بچه تو دلش نمونه و عقده ای نشه از این ور بوم میوفتیم.

چند وقت دیگه ماشین میخواد ...فلان وسیله میخواد طلا و .... میتونی بازم بخری؟

هر چیزی اندازه داره

پس از الان هوش اقتصادی یاد بچه بدید.

واسه اینکه بعدش باید از یه سری چیزا برا خودم بگذرم تا اون خرید جبران شه

نزن عزیزم بعدا بچه ات بزرگ میشه یه روزی ناراحتت میکنه عمیقا بخاطر این روز ها پشیمون میشی

توام هر چی لازم داری حتما بخر و به بچه ات یاد بده برای خرید باید با توجه به بودجه اش خرید کنه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

اینم اشتباهه گاهی به خاطر این که بچه تو دلش نمونه و عقده ای نشه از این ور بوم میوفتیم.چند وقت دیگه م ...

بله واقعا هر چیزی به اندازه خوبه نه اونقدر کم نه اونقدر زیاد که چشم و هم چشمی بشه.بنظر من بازم عقده ای میشن.حدوسط بهتره

خواهرم خیلی از اول رو داد به بچه هاش هر سال همین وضعه خواهرمم میگه بچه بودم خیلی عقده چیزای فانتزی داشتم نمیخام رو دل بچه ام بمونه بخاطر اون میگیرم ولی خب بنظرم اشتباهه فردا تو زندگیش به مشکل برمیخوره .. هر چیزی نباید همیشه در دسترس بچه ها باشه اینو فقط من نمیگم خیلی روانشناس ها هم میگن 

نه خیلی محدود کن نه اینکه هر چی خواست بگی بفرما 

حد تعادل ✌️