2777
2789

شوهرم شکممو بوس کرد شکمم چجوری شد انگاری بچه خودشو جمع کرد یا پاهاشو دراز کرد نمی‌دونم چجوری بود 

آنچه دلم خواست نه آن میشود آنچه خدا خواست همان میشود☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم اولین واکنشش به بوسه همسرم بود یادش بخیر 

ولی یه بار هر کاری کرد تکون نخورد آخر اومد منو بغل کرد گفت اصلا زنمو بغل می کنم باورت نمیشه چنان تو شکمم تکون میخورد که تا ماه آخر من ندیدم اونجوری تکون بخوره تا همسرم دوباره رفت کنار شکمم گفت نه دخترمو بغل میکنم 

شاید توهمه ولی واقعا اینجوری شد 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه منم اولین واکنشش به بوسه همسرم بود یادش بخیر ولی یه بار هر کاری کرد تکون نخورد آخر اومد منو بغل ...

خدا حفظش کنه 

نه توهم نیست شوهرم میگف رو دستم حس کردم یکی زد 

خدا حفظش کنه نه توهم نیست شوهرم میگف رو دستم حس کردم یکی زد

دلم برا اون رورا تنگ میشه الان وای تو بغلش براش دلبری میکنه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

والا من که دستم میزارم روشکمم یا بخام نشون شوهرم بدم حرکاتشو انگار میفهمه ازعمد میزنه رو استپ 😕😕😕

آره منم گفتم زود باش گوشی بیار فیلم بگیریم دیگه هر کاری کردیم تکون نخورد😂