2777
2789
عنوان

دخترم خیلی اضطراب داره چیکارش کنم

127 بازدید | 21 پست

سلام. دختر من امسال میره دوازدهم به امید خدا میخواد برای پزشکی تلاش کنه. 

خیلی سردرگمه من برای فیزیک و شیمی و ریاضی اش کتاب سیر تا پیاز و فرمول بیست گاج گرفتم شنیدم خیلی کتابهای خوبی هستن مخصوصا برای نهایی. فعلا زیست نگرفتم انشالله فردا پس فردا میگیرم براش. 

قلمچی رو از اول مهر ثبت نام میکنم هزینه اش هم خیلی بالاست متاسفانه میگن حدود ۱۴ تومن فقط برای آزمون میگیره. 

به نظرتون چیز دیگه ای مونده که باید فراهم کنم؟ 

راستی مشاور هم داره. 

به شدت مضطرب و نگرانه خوابش به هم ریخته نمیدونم چیکارش کنم میگم با آرامش بشین کتابهاتو بخون  و حل کن چرا بیخودی شلوغش میکنی؟ میگه کلافه ام. 

چیکار کنم ؟ چطور کمکش کنم تمرکز کنه روی درسش؟ 

سهل انگاری داره می‌کنه نمی‌خوام آیندشو خراب کنه. چه کمکی کنم بهش؟؟🥲💔

فعلا یک ماه باقی مونده رو میخواد بزاره برای مرور دهم و یازدهم ولی خیلی تنبلی می‌کنه و از خوابش کم نمیکنه چکار کنم براش؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه غیر دولتی هست خیلی هم خوب کار میکنن عالیه مدرسشون ولی خیلی خیلی داره سهل انگاری می‌کنه کلافه شدم ...

اگر پزشکی میخواد 

با تنبلی و سهل انگاری نمیشه 

خودش میخواد پزشکی رو یا شما اجبارش میکنید ؟ 

ببخشید البته 

و تا زمانی که از ته دلش نخواد نمیشینه حسابی بخونه 

سوال حس ششم به هیچ وجه پاسخگو نیستم .❌

مشاورش براش برنامه نمیریزه کی بیدار شه شروع کنه؟

اوایل تابستون بردمش یه برنامه گرفت ولی تا کلاسهای تابستونی مدرسشون شروع شد برنامه قبلی رو گذاشت کنار. الان کلاس مدرسش تموم شده. می‌خوام هرچه زودتر مرور انجام بده ولی کلا انگار ولی کرده همه چیز رو😪میگم آخه بچه اینهمه سال تلاش کردی چرا یهو داری کوتاهی می‌کنی! واقعا نمیدونم چیکار کنم

ببخشید اینجور میگم ولی هدف و علاقه خودش هم پزشکی بوده از اول ؟

آره اتفاقا من میخواستم بفرستمش ریاضی چون خودم ریاضیم خوبه گفتم برو ریاضی کنکور هم راحت تر قبول میشی من هم بلدم میتونم کمکت کنم. خودش یه پا وایستاد گفت من میرم تجربی دلم میخواد زیست بخونم

اوایل تابستون بردمش یه برنامه گرفت ولی تا کلاسهای تابستونی مدرسشون شروع شد برنامه قبلی رو گذاشت کنار ...

مشاور باید داشته باشه که براش برنامه بنویسه و دخترتون هر روز گزارش کار برای مشاور بفرسته.اینجوری با زور مشاورم که شده میخونه

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم