2777
2789

من الان۴ساله ازدواج کردم یک بچه۱ساله پسر دارم من۲۴سالمه شوهرم۳۴ب شدت لجباز و دهم بین و یا دندی و حرف هیچکس گوش نمیده و هیچ مرزی ندارد.۳روز پیش باهام بحثش شد گفتم نمیخامت گفت منم اصلا نمیخامت حاضر شو ببرمت خانه بابات گفتم نمی‌رم چاقو کشید روم گفت میری یا بزنمت نمی‌زد ولی تهدید کرد مجبورم کرد حاضر شدم آورد گذاش خونه بابام بهمن گفت دیگه نبینمت تو خونم برو طلاق بگیرد.من به بچم نگاه میکنم خون گریه میکنم اون عاشق باشه همش بابا بابا می‌کنه چکار کنم بچه ها نمیخامت طلاق بگیرم آخه😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه باهاش کل کل نکنی؟ نمیشه بری پیش روانشناس یا مشاور. یجوری راضیش کنی تا بیاد. از دخترت استفاده ک ...

همیشه مشاور رو بهش پیشنهاد دادم میگه گور بالای مشاور خودمون مشاوریم.بهمم گفت که دیگران واسطه نکن.ب نظرت واقعا کسی واسطه نکنم

به پدرت یا پدرش بگو

بابام زنگ زد جواب نداد ب پدرشم گفت اونم برگشت مشکلات خودشو گفت که تو بهم ارزش نمیدی و....هعییی کسی نیست که بشه بهش پناه برد مرد خیلییی بی درک و بیخیالیه

من به خاطر بچم واقعا نمیخامت جدا شم خودمم درسته خیلی اذیتم می‌کنه ولی ته دلم میخامش

الهی دورت بگردم درکت میکنم من خودم بچه طلاق بودم🥺

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بمیرم برات واقعا واسه بچه ظلمع چون هم پدر میخواد هم مادر هوووف خدا

خدا نکنه قربونت برم

الان فقط پسرتون و روانش مهمه توروخدا مراقبش باشید

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بابام زنگ زد جواب نداد ب پدرشم گفت اونم برگشت مشکلات خودشو گفت که تو بهم ارزش نمیدی و....هعییی کسی ن ...

وای چه مردی خدایا 

بگو برگرد مرتیکه زن و بچه و ول کردی به امون خدا که چی بشه 

🤍✨Beauti Lady
وای چه مردی خدایا بگو برگرد مرتیکه زن و بچه و ول کردی به امون خدا که چی بشه

الآنم دیدم از اینستاش از تله روبیکا همه جا بیوگرافی هاش اسممو پاک کرده ولی عکسای بچه هنوز هست تو پروف ایناش