2777
2789
عنوان

رشت یا اصفهان یا شیراز یا تبریز‌ یا مشهد‌❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2778 بازدید | 243 پست
درسته می خوام شهر شو انتخاب کنم انگیزم بیشتر شه‌😁

عزیزم 🥹😂

فقط درس بخون ، الان تم کزتو بهم میزنه چون درموردش خیال پردازی میکنی شاید نتونی خوب بخونی 

فقطططط خوب و خوشگل درس بخون ، موقع انتخاب رشته بیشتر لذت میبری از انتخاب شهرا 

روی چه حساب این حرفو میزنی؟دانشگاه اصفهان درس خوندی؟

چیزی که امار و رتبه بندی ها میگه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂😂واییییییدوازده اصفهان برای ما محله فقیر فقرا هست 🤣🤣🤣پر از معتاده

چرا اینجوریه شیراز دروازه اصفهان داره اصفهان دروازه شیراز‌😂😂😂😂خب هر کدوم جای خودش دیگه😂😂😂

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

چرا اینجوریه شیراز دروازه اصفهان داره اصفهان دروازه شیراز‌😂😂😂😂خب هر کدوم جای خودش دیگه😂😂😂

یعنی را اون مسیر قدیما میرفتن اصفهان 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

چیزی که امار و رتبه بندی ها میگه

فعععک نکنم 

ببین صنعتی اصفهان که باید با شریف مقایسه کنی 

دانشگاه اصفهان یه سر و گردن از خود دانشگاه شیراز بالا تره حتی رتبه های پذیرشش هم خیلی بهتره 

بهترین نقطه اصفهانه داخلش مثل بهشت میمونه آبشار داره حالا اصفهان خشک داخل دانشگاه ابشار 

خیلی هم بزرگه 

امارو ول کن 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

اوخی‌🥰یه سوال می پرسم راستشو بگو‌راسته می گن خسیسین‌؟😂

نه اصلا اینطوری نیست 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

فعععک نکنم ببین صنعتی اصفهان که باید با شریف مقایسه کنی دانشگاه اصفهان یه سر و گردن از خود دانشگاه ش ...

درسته منطقه خوبیه وسط شهره

شیرازو مطمئن نیستم ولی میدونم تبریز و مشهد بهترن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

نه قبول ندارمحسابگر هستیم ولی خسیس نه

حسابگر بودن خیلیم خوبه‌👌🏼

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

درسته منطقه خوبیه وسط شهرهشیرازو مطمئن نیستم ولی میدونم تبریز و مشهد بهترن

آخه چرا میخای بگی دانشگاه اصفهان خوب نیست من که دلنشجوشم نمیدونم یعنی؟

بله دانشگاه فردوسی مشهد بالاتره سطحش فردوسی اصلا یه سطح دیگه مقایسه میشه با صنعتی ها ولی خود تبریز یه سرو گردن پایین تر از اصفهانه

آخه چرا میخای بگی دانشگاه اصفهان خوب نیست من که دلنشجوشم نمیدونم یعنی؟بله دانشگاه فردوسی مشهد بالاتر ...

خب باشه🥲

من که پدر کشتگی ندارم شهر خودمه🥲

دقت کنین ایموجی خنده گذاشتم اون کاربر همسن خودمه به شوخی گفتم

اصلا همچین دیدگاه چیپی ندارم‌

خب باشه🥲من که پدر کشتگی ندارم شهر خودمه🥲

ناراحت نشو ولی خب ببین حرف منطقی بزن بذار بیای دانشگاه بعد اصلا وقتی وارد خود دانشگاه اصفهان بشی پشمات میریزه اصلا شیراز قابل مقایسه باهاش نیست 

ناراحت نشو ولی خب ببین حرف منطقی بزن بذار بیای دانشگاه بعد اصلا وقتی وارد خود دانشگاه اصفهان بشی پشم ...

میدونم. به هرحال اصفهان کلان شهره 

نگفتم بده فقط گفتم به گزینه های بهتری هم میتونه فکر کنه

عزیزم 🥹😂فقط درس بخون ، الان تم کزتو بهم میزنه چون درموردش خیال پردازی میکنی شاید نتونی خوب بخونی ف ...

درست می گین‌🧡