2777
2789
عنوان

رشت یا اصفهان یا شیراز یا تبریز‌ یا مشهد‌❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2777 بازدید | 243 پست
اوووو هنوز مونده ، الان خوب درس بخون . رشته برات مهم باشه

درسته 

می خوام شهر شو انتخاب کنم انگیزم بیشتر شه‌😁

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ندیدم نمیدونمراستی دروازه اصفهان چجور جاییه

خیلییییی جای بدی هست 

متاسفم 😭😂😂 😂 😂 😂 

من متنفرم از اونجا 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

😂😂😂😂😂😂😂واییییییدوازده اصفهان برای ما محله فقیر فقرا هست 🤣🤣🤣پر از معتاده

چقدر عالی🫤😂

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

چقدر عالی🫤😂

😂😂😂من ناخودآگاه با پیش فرض ذهنم فکر میکردم دروازه شیراز جای خیلی بدی باشه 

چون قدیمی هست

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

😂😂😂من ناخودآگاه با پیش فرض ذهنم فکر میکردم دروازه شیراز جای خیلی بدی باشه چون قدیمی هست

اسم هاشون قدیمیه

وگرنه میدون آزادیه😂هیچ کسم به این اسم نمیشناسه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اگه آب باشه چرا که نهمن مدرسم اونجاس هرروز از اونجا رد میشدم😂

اوخی‌🥰

یه سوال می پرسم راستشو بگو‌

راسته می گن خسیسین‌؟😂

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

اوخی‌🥰یه سوال می پرسم راستشو بگو‌راسته می گن خسیسین‌؟😂

نه قبول ندارم

حسابگر هستیم ولی خسیس نه

اصی کیف میکونی جیگرد حال میاد

وای لهجه قشنگتون‌😍

اوخی‌🥰یه سوال می پرسم راستشو بگو‌راسته می گن خسیسین‌؟😂

خسیس نیستن ولی خرج الکی نمیکنن چون پول برای چیزای الکی نمیدن میگن خسیسه

والا من شهرهایی دیدم که مثلا خیلی لارجن بعد بدترم بودن

بلهخود دانشگاه اصفهان نسبت به تبریز و شیراز حرفی برای گفتن نداره. جاذبه های گردشگریمون زیاده فوق الع ...

روی چه حساب این حرفو میزنی؟

دانشگاه اصفهان درس خوندی؟

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»