2777
2789
عنوان

بخابم بیدار نشم بخدا آرزومه

59 بازدید | 6 پست

بدنمم بیخودی کبودی های زرد سبز میشه رنگشم معلوم نیست سبزه زرده چیه هر روز سه چهار جا میبینم کوچیک بزرگ اینجوریه بدنمم پر شده از لکه های سفید داره هر روز بیشتر میشه نمیدونم چ مرگمه پیسیه چیه 

۱۹ سالمه فقط دیگه دلم میخاد بمیرم جرعت خودکشی ندارم نمیدونم چرا اما دلم میخاد بخابم بیدار نشم دروغ نمیگم بخدا آرزومه خدا هر چی رو سر من میاره یه مدت بدنم انقد درد میکرد تیر می‌کشید میمردم زنده میشدم اون خوب نشده دوتا دیگه بلا سرم اومده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آرزوم اینه خدا ک هر چی بلا هست سر منه بدبخت میاره اینم بیاره بخابم بیدار نشم اینو خودم میخام ازش

خدانکنه

اینام میگذره🥀

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

آجی کی بخدا خستم نمیدونی ک شبا خواب ندارم خوراک ندارم بریدم میترسم پیسی باشه چ خاکی بریزم سرم من تحم ...

درک میکنم

منم دارم الان با گریه تایپ میکنم اینارو، ان شاالله که نیست بد به دلت راه نده

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠