2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید اگه به جای من بودین پیام میدادین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 30 پست
ببین اون الان حالش خوب نیست میگی تو هم بهت کمک کرده قبلاً خیلی جوری رفتار نکن که فکر کنه کیه و اینا ...

واقعا نمیدونم چی بگم بهش

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

هدف خاصی ندارم حتما باید هدف داشته باشم چرا از دید بد نگاه میکنید

گل جونم من واقعا سوال پرسیدم

چرا بد میگیری

میخاستم بدونم هدفت چیه تا بهتر کمکت کنیم 

چون خودمم بعضی موقعها یه کرایی میکنم که هدفم مشخص نیست

و اگه واقعا هدفم را مشخص کنم تصمیم گیری بهتری خواهم داشت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بنظرن سلام نده اسمشو صدا بزنم مثلا بنویس محمد ؟ بعدشم میکه بله و بحثو شروع کن من همیشه اینوطری شر ...

تا حالا اسمشو صدا نزدم😂

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

گل جونم من واقعا سوال پرسیدمچرا بد میگیریمیخاستم بدونم هدفت چیه تا بهتر کمکت کنیم چون خودمم بعضی موق ...

نمیخوام فک کنه بی معرفتم یا مزاحم بود ک چت دوطرفه پاکیدم

واقعا نمیدونم چی بگم بهش

سلام فلانی خوبی؟

شنیدم حالت خوب نیست زیاد میخواستم بگم خوشحال میشم گوش شنوایی باشم برات و خوشحال میشم اگه روم حساب کنی و کاری هست بهم بگی که بکنم برات 

سلام فلانی خوبی؟شنیدم حالت خوب نیست زیاد میخواستم بگم خوشحال میشم گوش شنوایی باشم برات و خوشحال میشم ...

وای نهههه اینطوری نمیتونم بنویسم

بگم سلام خوبی؟

بعد ببینم چی میگه؟

آبجی گلم فقط میخام بهت بگم که هرکاری میکنی مراقب خودت هم باش نکن کاری که بعدا شرمنده خودت هم بشی

میدونم قلبم🥲