2777
2789

یک پسری هست حدود دو ماهه هم دیگرو میشناسیم ازمم کوچیکتره که فکر نکنید میخوام مخشو بزنم قیافشم ندیدم حتی😁یک کارایی برام کرد که واقعا کسی ک اشنا بود هم نمیکنه

دو سه باری هم درد و دل کردیم پسر خوبیه کلا

بعد ی مشکلی واسم پیش اومد مجبور شدم دو طرفه چت پاککنم دلیت اکانت کنم

ولی قبلشم مثلا گفتم خطم مسدود شده ولی نگفتم تل دلیت میکنم..بعد اون پیام نداد..الان از ی جایی فهمیدم حالش زیاد رو به راه نیس به نظرتون پیام بدم؟ی بارم ب ی بهونه ای ک اکانتم بره براش پیام دادم ولی سرد جواب داد ن من چیزی گفتم نه اون

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدفت چیه کلا

هدف خاصی ندارم حتما باید هدف داشته باشم چرا از دید بد نگاه میکنید

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.