2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه قهره لبوبو میخاد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 78088 بازدید | 972 پست
عزیزم ب چه قیمتی؟ ب قیمت افسرده شدنش؟؟؟ غذا نخوردنش؟ حرف نزدن و تو لک رفتنش ول کن توروخدا همین ک دخت ...

عزیزم من کاری به این یه مورد ندارم که عروسک رو خریدید خوبه یا بد ولی این که میگید به چه قیمتی ، باید به این نکته هم توجه کنید که بچه باید یاد بگیره همیشه قرار نیست خواسته هاش برآورده شه، به خصوص خواسته هایی که هیچ دلیل موجهی ندارن

اگه از الان طریقه ی درست زندگی رو یادش ندید بعدا از پس خواسته هاش بر نمیاید

تا ابد هم قرار نیست مادر و پدر جور خواسته های فرزند رو بکشن

بچه باید نه شنیدن رو یادبگیره، فردا که رفت تو جامعه 

جامعه پدر و مادرش نیستن که نه بهش نگن، بنابراین بچه دچار شکست و بحران روحی میشه

در هر صورت بهترین کار تعادل داشتنه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهر ما ۶ تومنه بعد من خوندم ۶۰۰ هزارتومان بعد گفتم کی پول خودش ب اینا میده بعد متوجه شدم ۶ تومنه من ...

همین دیگه میان پول به اینچیزا میدن بعد میگن پول نداریم و.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
برای اینکه مشخصه اصلا بچه هم تحت تاثیر جو و ترند و مد شدنش میخواد. هیچ منطق و فکری پشت خواستنش نیست. ...

اره ولی اشتیاق زندگی هم از همین چیزای کوچیک میاد

همش که نمیشه روی منطق زندگی کرد، در دراز مدت میشی یه آدم آهنی یه آدم افسرده، مخصوصا که بچه اش دختره،به مرور این سبک زندگی ادامه داشته باشه انرژی دخترانه و  زنانه پایین میاد 

گاهی لازمه با احساسات هم زندگی کنیم. 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

اره ولی اشتیاق زندگی هم از همین چیزای کوچیک میادهمش که نمیشه روی منطق زندگی کرد، در دراز مدت میشی یه ...

احساسات بیش از حد دلسوزی بیش از حد بچه رو فاسد میکنه اصلا همینکه بچه ش متوجه نیست هزینه این عروسک چقد زیاده و پدرش همچین پولی نداره میشه حدس زد مدل تربیتش چی بوده...... 

فک کردی افراد خودشیفته و مغرور و همیشه طلبکار و عصبانی تو جامعه از کجا میان؟!..... 

خیلی چیزای کوچک دیگه هم هستن که نشاط خیلی بیشتری به آدم میدن و روح آدم رو زنده میکنن...... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم من کاری به این یه مورد ندارم که عروسک رو خریدید خوبه یا بد ولی این که میگید به چه قیمتی ، باید ...

یه نفر فکر میکرد لوس و لوکس! بار اووردن بچه هنر. تمام امکاناتو فراهم میکرد. بچه نه نمیشنید. 

بچش نوجون شد. یه  کار میحاست بکنه. پدرش مخالفت کوچیک با بچش کرد

به نظرتون چی شد؟ بچش گفت ممنونم از اینکه تموم این سالها از شیر مرغ تا جون ادمیزاد رو برام فراهم کردین و حالا یبارم من به حرف شما گوش میدم؟؟؟ 

نه پسر احمق رفت تو اتاقش خودشو دار زد. چون طاقت نه شنیدن نداشت

خداروشکر دختر من نمیدونه چیه وگرنه زمان و زمین رو بهم ریخت براش

بزار بره مدرسه بعد داستانش شروع میشه

|•وتی لە حاڵت بڵێ، وتم:دڵی وێران، سەری حەیران،خەمی شاراوە، لاشەی بێ گیان•|🫠🤎🕊

والا دختر منم اوایل مسخره میکرد میکفت چ زشته و چیه میخرن .اما یک هفته ست هرازگاهی میگه دوستام خریدن. یا مثلا میگه عاشق رنگ صورتیش شدم و...☺️

منظورش اینه ک بخر برام.۰😏

چندروز پیشم مسافرت بودیم تو بازار موقع گردش چندتا خانوم با ذوق لبوبو خریده بودن داشتن باز میکردن دخترم خیلی نگاهشون کرد. خواستم بخرم براش دیدم گرونتر از محل خودمون میدن. حالا تو فکرمه بخرم ندونسته بهش هدیه اش بدم

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞