2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه قهره لبوبو میخاد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 77347 بازدید | 967 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حقیقتا برام خیلی جالبه یعنی بلد نیستین به بچتون نه بگید، انقدر نه نگگفتید بچتونم عادت به نه شنیدن نداره. برا امنیت روانیش اتفاقا باید نه شنیدن و نه گفتن. و بلد باشه.. دنیا همیشه قرار نیست بر وفق مرداشون باشه.

190 تومن هزینه پست هم دارهتو تربنمیدونم ارزش داشته باشه یا نهو نمیدونم باید گرفت یا نه

حقیقتا یه عروسک فسقلی بخری ۷۵۰ اونم عروسک زشت و با ظاهر شیطانی حقیقتا پول هدر دادنه. حتی مفتشم گرونه

فکر کنم منظورت از "سرکوفت" ، "سرخوردگی" باشه . واقعیت اینه که این اتفاق نمی افته ، در واقع هیچ رفرنس ...

نمیشه این مسئله ‌که رویدادهای بچگی روی بزرگسالی تاثیر میذارن رو رد کرد. بله هرچی بزرگ تر میشیم مغز رشد میکنه ولی یه بخشی از این رشد مربوط به چالش هاییه که باهاش رو به رو. تا چه سنی باید خواسته های بچه رو بهش گوش داد؟ بعد از اون سن باید ناگهان دیگه یسری از خواسته هاش رو برآورده نکرد؟ اینجوری که شوکه میشه

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

میدونستید لبوبو شبیه یکی از اجنه ها خبر چین کوچولو به نام وشوشه هست؟خیلیا نمیدونن ولی نزدیک پت ها کنی عروسکو میترسن فرار میکنن

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
اصلا کاری به نحوه برآورده کردن خواسته بچه ها ندارم. فقط خطاب به کاربرها؛ یک مساله ای وجود داره به نا ...

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻👌🏻👌🏻

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
من کار به اسی ندارم کلی میگمبچه هاتونو چه دختر چه پسر محکم بار بیارید چیه تحمل یه نه شنیدن ندارن اون ...

دقیقا باهاتون موافقم.بچه باید از همون بچگی محکم و قوی بار بیاد بدونه هرچیزی که دلش خواست نمیتونه داشته وگرنه حرص و طمع ادمی تمومی نداره اگه اینوتوبچگی باهمین خواسته های بیجا و نه شنیدن یاد نگیره پس فردا به مشکلات بیشتری برمیخوره همه هم پدرومادر نیستن ناز بکشن و لوسش کنن بعددجار بحران روحی میشه .ووو.....

اونوقت توهمین تاپیک چه کامنتایی دیدم🤕 مشخصه خودشون توچه خانواده هایی چقدر لوس و مضخرف و خودخواه تربیت شدن. آخ اخ از کامنت طرف مضخرف بودن میباره ها مشخصه توزندگیش دیگه چیه.اینا همونایین که اطرافیان روزانه از تعامل باهاشون درعذابن