2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه قهره لبوبو میخاد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 77682 بازدید | 971 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی بزرگ شد خودش کارمیکنه می‌خره ولی وقتی بچه است درآمدی نداره حرف شما کاملا منطقیه ولی واسه این مو ...

چقدر من حرفت رو می فهمم

واقعا هر چیزی تو زمان خودش ارزش داره

دقیقا تو بچگی خیلی چیزا رو می خوای

انگار خودشون هیچ وقت بچه نبودن توقع آدم بزرگ بودن از بچه دارن خوب اسباب بازی مال بچه ایت الان نخواد کی بخواد

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
این همه خرج کردید که یه عروسک که خواسته و باب دل بچه است رو نخرید براشبابا خوب بچه اونو می خواد چیه ...

هم مادرم هم 10سال مربی مهد هم مهد کودک دارم

اما بچه باید نه را هم بشنوه

از هر 10تا خواسته یکی دو تاش نه قاطع هست 

اگر این نباشه بزرگ شد وقتی به خواسته آیی نرسید دست به خودکشی می‌زنه 

اینو زیاد دیدم داخل کلینیک که باهاش کار میکنیم

خیلی عروسک زشتیه خیلی بچه ها میخانش خیلی از اونایی که نمیخان هم ازش میترسن چند مورد دور و برم دیدم

کاش دختر منم میترسید😂

پروفایل دخترمه کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺

هم مادرم هم 10سال مربی مهد هم مهد کودک دارماما بچه باید نه را هم بشنوهاز هر 10تا خواسته یکی دو تاش ن ...

دقیقا منم همین رو میگم همه چی فقط لوازم تحریر و یه عروسک نیست چند سال دیگه میره دانشگاه بقیه فلان ماشین رو دارن فلان وسیله رو دارن اون موقع خانواده شاید واقعا نتونه همچین خواسته هایی رو تامین کنه 

دقیقا منم همین رو میگم همه چی فقط لوازم تحریر و یه عروسک نیست چند سال دیگه میره دانشگاه بقیه فلان ما ...

موافقم

پروفایل دخترمه کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺

کاش دختر منم میترسید😂

میگما من نمیدونستم چیه الان که تو اینترنت زدم به نظرم یه چیزی شبیهش بخر فکر نمیکنم بچه این سن خیلی تشخیص بده فرقشونو 

یه چیزی که اینقدر هم حس منفی نداشته باشه و همین حالت پشمالویی باشه

هم مادرم هم 10سال مربی مهد هم مهد کودک دارماما بچه باید نه را هم بشنوهاز هر 10تا خواسته یکی دو تاش ن ...

دختر من خیلی خواسته مثل هم سناش نداره 

گاهی میترسم از این وضعش نکنه اعتماد به نفس نداره چیزی که میخاد رو بیان کنه

عزیزم ما خودمون نمیخایم این عروسک رو بخریم ن واسه قیمتش میخام از سرش بیفته چون هر عروسکی ک ترند میشه ...

عزیزم کلا راهت اشتباهه

خوب ترند بشه داشته باشه مشکلش چیه

چرا نمی خوای متوجه بشی شما بچه ات نیستی و اون حق انتخاب داره

با بچه ات قرار می ذاری بسته به بودجه اتون هر چند وقت یکبار اسباب بازی که خودش دوست داره رو براش می خری هرچی خودش دلش می خواد

مثلا ماهی یک اسباب بازی (خساست هم نکن و بسته به توان مالیت تعداد و زمان مشخص کن)،هر ماه بخر و کارت هم نباشه بچه چی انتخاب میکنه ترند یا نیست این به خودش ربط داره شما فقط زمانی می تونی دخالت کنی که اسباب بازی ای خطرناک باسه برای سلامتیش مضر باشه نه اینکه بگی زشته شبیه جن چون من خوشم نمیاد بچه هم نباید داشته باشه

راه و روشت اشتباهه بچه رو داری ازت خودت متنفر میکنی درستش راهیه که بهت گفتم هم بچه صبر کردن رو یاد میگیره هم قدر اسباب بازیش رو میدونه هم به چیزی که می خواد میرسه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

من کار به اسی ندارم کلی میگم

بچه هاتونو چه دختر چه پسر محکم بار بیارید چیه تحمل یه نه شنیدن ندارن اونوقت نتیجش میشه آدمای ضعیفی تا جایی بهشون مخالفت میکنی سریع میخوان خودکشی کنن. 

بچه ها باید تو بچگی گاهی اوقات ناکامی رو تجربه کنند. 

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............