2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه قهره لبوبو میخاد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 15987 بازدید | 441 پست
وااای دختر من هرجا لباس کرومی میبینه میخاد یا عروسکشو یا لوازم تحریرشو و منم ب شدت بدم میاد از کرومی ...

کرومی واقعا بی ریخته از چیش خوششون میاد

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره عروسک زشت وگرون قیمتیه

من اگه بخاطر مشتریام نبود هیچوقت نمیخریدم

عکسشونگاش میکنم انکار انرژی منفی داره

لینک کانال کیف فروشی من درروبیکا @ghasr_kif❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️💙

وااای دختر من هرجا لباس کرومی میبینه میخاد یا عروسکشو یا لوازم تحریرشو و منم ب شدت بدم میاد از کرومی ...

من ی مغازه دیدم کاراشو آف زده بود،بیلر جین بود خیلی خوشگل قیمتش هم مفت،ولی چون عکس کرومی روش بود نگرفتم 🤣

وای شاید باورت نشه لبوبوی اصل خیلیا قسطی میخرن ماهی ۵۰۰ قسط میدنلبوبوی فیکم الان تا ۳۵۰ پر شده همه ج ...

حالا تاره اومده روز اول مهر همه بچه ها چند تا لبوبو اویزونشونه دارن میرن مدرسه تازه اون موقع تو مدرسه ها ترند میشه . دفتر . جامدادی و قمقمه ...... خدا به دادمونبرسه

خودم ک بلد نیستمولی فیکش هم ۷۰۰ هست

خب بخر دیکه ۷۰۰ چیه حسرت به دل بچه بمونه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

پسر منم دوست داره ، گفت برام بخر ، دپست شوهرم عمده فروشش هست ، رفت براش بخره گفته بود ۴۵۰ و ۵۵۰ هست 

بعد خودش راهنمایی کرد که نخرید الان ، چون تازه وارد بازار شده و تبلیغات روش زیاد هست گرونه 

ماه دیگه قیمتش نصف میشه 

چون خیلیای دیگه هم دارن وارد میکنن و کشتی هاشون روی آبه 

به محض رسیدن کشتی ها قیمتش شدیدا میریزه

لبوبو برگرفته از شیطان پازوزو هست . اسب تک شاخ برگرفته از شیطان آمدوسیاس هست و پری دریایی برگرفته از شیطان واپار هست . لطفا این شیاطین رو وارد زندگی بچه هاتون‌نکنید نه در قالب لباس نه عروسک نه لوازم تحریر نه چیز دیگه ای

کاربر سال ۹۲ ام( لیلا۷۲۱ )که به لطف نی نی سایت تعلیق شدم😏