2777
2789

قبل معامله چجوری بفهمم آدم خوبیه یا نه

مستاجر قبلا خیلی اذیتمون کرد تا صبح سرو صدای مهموناش میومد

دو دل هستم نمیدونم بدم اجاره یا نه توی ساختمون خودمونیم هستیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکی ادای خوب در آورد بدون اشغالهمستاجر ها پدر مارو در آوردن دیگه

اخ اخ گفتی یکیش به پست ماخورد4تومن خسارت گرفتیم گفت حرومتون بشه درحالی که آیفون تصویریوخراب کرده بودخسارت 10میلیونی زده بود😏😏😏

کار خیلی سختیه. مادر من هم چندین سال هست، همین مشکل را دارند. یک کم باید آدم شناسیتون خوب باشه. از اول شرط و شروطتون را محکم بگید. اگه بنگاه دار با انصافی پیدا کنید، تا حدی راهنمایی می کنند خودشون. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اخ اخ گفتی یکیش به پست ماخورد4تومن خسارت گرفتیم گفت حرومتون بشه درحالی که آیفون تصویریوخراب کرده بود ...

مستاجر ما خسارت نداد آشپزخونه گوه برداشته بود چند وقته خالیه . الآنم نیاز به پول دارم نمیدونم چکار کنم

مستاجر ما خسارت نداد آشپزخونه گوه برداشته بود چند وقته خالیه . الآنم نیاز به پول دارم نمیدونم چکار ک ...

ازرهن کسرمیکردی والامستاجرماقبض هاروهم گذاشته بودبراماصفرنکرده تشریف برد،ببین اول سفت وسخت بگیری خیلی به نفعته شل کنی میرینه خونت خداحافط

اخ اخ گفتی یکیش به پست ماخورد4تومن خسارت گرفتیم گفت حرومتون بشه درحالی که آیفون تصویریوخراب کرده بود ...

مادرم بدبخت یه قرون خسارت نگرفت

یکماه شده کلا کندن ساختن کف خونه رو نم برداشته بود با دیوارا

بماند چقدر هم هزینه کرد از جیبش

آخر هم نفرین کردن

دلمون نباید بسوزه پرو شدن