2777
2789

سلام شبتون بخیر 

بچه ها من 88 کیلو هستم و قدم 158 هرروز که از خواب بیدار میشم به امید رژیم ولی موقعی که چشمم به غذا میفته واقعا ببخشید ولی مثل آدمای قحطی زده وحشی میشم انگار هیچی نمی‌فهمم انقد میخورم که حالم بده بشه البته ناگفته نمونه قرص اعصاب میخورم روزی 100میلی و بخاطر اون هم هست 

شرایط اسلیو کردن هم ندارم چون پولشو ندارم 

لباسام اندازم بشن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه لباس خوشگلی که خیلی ازش خوشت اومده ولی سایزت نیست بخر سعی کن بتونی بپوشیش مخصوصا لباسای مجلسی  انقدر حال میده که خدا میدونه

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم بگو مامانت غذای خوشمزه درست نکنه یه مدت تا شما هم چشمت به غذا نیفته

سعی کنه یه مدت غذاهای رژیمی درست کنه

اگه کل خانواده غذاهای رژیمی بخورین انگیزت بیشتر میشه

حالا میگم رژیمی نه اینکه بدمزه باشه ها

عزیزم این کارها رو بکن 

اول که متخصص برو

بعد وعده های غذایی رو تقسیم کن در طول روز که گرسنه نمونی

بعدش هر چیزی رو با نمونه سالمش جایگزین کن روغن معمولی رو با کنجد و زیتون نان و برنج سفید رو با رژیمی شکر سفید با قهوه ای نوشابه با رژیمی بستنی اینا همه چی کلا استفاده کن ولی رژیمی یه وقتی مثلاً طرف میگه من که چیزی نخوردم نصف بشقاب برنج و خورشت در صورتی که کالری مضر یه نصف بشقاب برنج و خورشت ایرانی بخاطر نوع درست کردنش از یک روز فست فود هم بیشتره 

یه لباس خوشگلی که خیلی ازش خوشت اومده ولی سایزت نیست بخر سعی کن بتونی بپوشیش مخصوصا لباسای مجلسی ان ...

خواهرمم چند سال پیش همچین کاری کرده بود ولی اون قرص اعصاب نمی‌خورد من همه استخدام بخاطره قرص لعنتی

یه بنده خدایی که یه سال رژیم گرفته بود ، میگفت هر وقت وسوسه میشدم سریع میرفتم جلوی آیینه ، لباسم رو درمی آوردم و خوب هیکلم رو نگاه میکردم ، میگفت انقدر ناراحت میشدم از دیدن چاقی و بد شکل بودن بدنم که کلا اشتهام کور میشد 

البته یه نکته مهم هم اینه که رژیم آدم باید اصولی باشه و با شیب کم و همراه ورزش . خیلی از دکترای تغذیه اگه بگی بهشون که سخته رژیم براتون ، برنامه ملایم تری میدن بهت ، اینجوری خیلی اذیت نمیشی  تا وقتی که عادت کنی به کم خوری 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم