2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتواي این پیام نگران‌کننده است. خونریزی از گلو می‌تواند نشانه یک مشکل جدی باشد و نیاز فوری به مراجعه به پزشک دارد.

از آنجایی که ذکر کردید زخم معده ندارید، این خونریزی می‌تواند از منابع دیگری در مجاری تنفسی یا گوارشی فوقانی باشد. مهم است که به یک پزشک مراجعه کنید تا علت دقیق آن تشخیص داده شود.

برخی از دلایل احتمالی (صرفاً برای اطلاع‌رسانی و نه به عنوان تشخیص) عبارتند از:

1. منابع بینی و حلق: گاهی خونریزی از بینی (به خصوص اگر شدید باشد) به سمت حلق عقب می‌ریزد و سپس از دهان خارج می‌شود. این می‌تواند با سرفه یا بدون سرفه اتفاق بیفتد.

2. مشکلات حلق و لوزه‌ها: خراشیدگی یا زخم در گلو، ورم لوزه‌ها (تونسیلیت) شدید یا تومورهای ناحیه حلق و حنجره.

3. مشکلات مری: واریس مری (گشاد شدن رگ‌های مری که می‌تواند پاره شود)، التهاب مری (ازوفاژیت) یا پارگی در دیواره مری (سندرم مالوری-وایس).

4. مشکلات معده: حتی با وجود نداشتن زخم معده، التهاب شدید معده (گاستریت) یا دیگر مشکلات معده می‌تواند باعث خونریزی شود.

5. مشکلات ریوی: برخی بیماری‌های ریوی مانند برونشیت، عفونت‌های ریوی شدید (مانند سل) یا سایر issues می‌توانند منجر به سرفه خونی شوند.

توصیه فوری و مهم:

· فوراً به نزدیک‌ترین اورژانس یا پزشک مراجعه کنید. این وضعیت را نادیده نگیرید.

· به پزشک خود دقیقاً توضیح دهید که چه اتفاقی افتاده است (مثلاً آیا خون را سرفه کردید یا بالا آوردید، رنگ خون چگونه بود، چه مقدار بود و آیا علائم دیگری مانند درد، تب یا سرگیجه دارید).

· از خوددرمانی یا نادیده گرفتن مشکل به شدت پرهیز کنید.

لطفاً برای حفظ سلامتی خود، در اولین فرصت به پزشک مراجعه نمایید.

آخری
حتواي این پیام نگران‌کننده است. خونریزی از گلو می‌تواند نشانه یک مشکل جدی باشد و نیاز فوری به مراجعه ...

ممنون عزیزدلم

کی فکرشو میکرد تو این سن اینقدر غمگین و بلاتکلیف باشیم.

مطمئنی از گلوته شاید مری باشه

من تهوع خیلی شدید دارم تهش دیگه خون میاد

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.