maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 6460 عنوان چطور میشه کارمند بانک شد📌 167 بازدید | 31 پست الان نزدیک انتخاب رشته هستو کارمند بانک شدن برای ی زن چطوریه دیدین کسی اژ اطرافتون و اگر اطلاعاتی دارین میگین لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲 امروز | 00:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چموش_وحشی عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 4465 چند هفته پیش آگهی استخدامی داده بودن بانک ها بعضی ها می آیند کهنور✨ شوند
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 6460 اگر علاقه داری خوبه میشه اگر اطلاعاتی داری بگیک چطوریه لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲
همونممم عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 1324 تو دانشگاه حسابداری میخونب بعدم ازمون استخدامی میدی قبول شدی بعد میری
زهرراخانومممم عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 2905 آزمون استخدامی ولییی بانک کلا پارتی هست همه جای پدرشون میرن من زیاد دیدم این مدلی اداره مالیات و تامین اجتماعی مناسب تره برا قبولی ،پارتی بازی نیست امتحانش
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 62328 معمولا با پارتی میرنیکی از همکلاسی های اقای من معدل بالایی هم نداشت و پارتی داشت و قدو قیافه داشت بردنش کردن کارمند بانک
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 6460 مدیریت اینا باید بخونیبانکداری حسابداریبعد آزمون بدی اها عزیزدلمبعدش ازمون استخدامی بدم درسته؟ همیشه براش ازمون هست.؟ لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲
tahere__1 عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 1139 مدیریت اینا باید بخونیبانکداری حسابداریبعد آزمون بدی مدیریت بازرگانی هم میشه؟
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 6460 تو دانشگاه حسابداری میخونب بعدم ازمون استخدامی میدی قبول شدی بعد میری عزیزدلم ممنونم حسابداری چطور رشته ایه لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲
پیتزانخوردم عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 2681 مدیریت بازرگانی هم میشه؟ هر مدیریتی میشه شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 6460 آزمون استخدامی ولییی بانک کلا پارتی هست همه جای پدرشون میرن من زیاد دیدم این مدلی اداره مالیات و تام ... این دوتا باید براشون چی خوندو ایناهم استداخمی دارن؟ لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲