2777
2789
عنوان

چطور میشه کارمند بانک شد📌

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 31 پست
خیلی شغل خوبیهولی قبولیش سختهباید پارتی داشته باشی

اون چهار سالی ک براش میخونی خیلی سخته؟ 

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

لیسانس چی داری؟

هنوز دانشگاه نرفتم عزیزم تازه دبیرستان تمومه

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خوبه .. خیلیم مزیت داره منم دوست دارم اتفاقا فارغ‌التحصیل حسابداری ام خب... ولی یه کم استخدام خانوما سخته الان بانک رفاه آزمون گذاشته خیلی از استانا خانوم نمیخوان .. حالا این تعداد رو نزده بود ولی برا قبلیا رو که دیدم مثلا یه شهر۳/۴ تا آقا میخواست و یه خانم .. ظلمه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
میشه ولی حسابداری رشته پر کاربردیهک اگه مثلا فلان ازمونو قبول نشدی میتونی ی اداره دیگه شرکت کنی یا ی ...

ممنون عزیزم

اگر میدونین این سوالمم میگین

بنظرتون برم  یکی از مدیریت هارو بخونم بعدا استخدامی بدم

یا رشته های محض مثل تاریخ و... بخونم و بعدا برای فرهنگیان استخدامی بدم

کدومش اینده دار تر هست

آره استخدامی داره حسابداری بهتر از همشه ،اقتصاد، و مدیریت بازرگانی

ممنون عزیزم 

ممنون عزیزماگر میدونین این سوالمم میگینبنظرتون برم یکی از مدیریت هارو بخونم بعدا استخدامی بدمیا رشت ...

رشته محض نخووووون ابدا ابدا ابدا حتی خود دانشگاه تهرانم نرو

من لیسانس فلسفه محض دانشگاه دولتیم(:

اشتباه منو نکن

ببین خوبه .. خیلیم مزیت داره منم دوست دارم اتفاقا فارغ‌التحصیل حسابداری ام خب... ولی یه کم استخدام خ ...

واااقعا

خوب شد گفتی❤

سایتی چیزی نیس بفهمم شهر من چقدر میخاد؟ 

عزیزم من که خودم رشته ی دیگه ای میخونمولی دخترخالم که حسابداری خوند خیلی محاسبات داشت و در کل رشته ر ...

وااای دشمن منه ریاضیات

رشته محض نخووووون ابدا ابدا ابدا حتی خود دانشگاه تهرانم نرومن لیسانس فلسفه محض دانشگاه دولتیم(:اشتبا ...

چرااااا؟ 

میشه دلیلشو بگی

چرااااا؟ میشه دلیلشو بگی

کار نیستتتت براش

بررگترین دلیل

ازمون استخدامیم من یکسال با جون و دل خوندم

اخرم ظرفیت شهر؟ کلا یک نفر

حالا همه هم سهمیه فرزند تاهل و فلان و بیسار

قبولم نشدم

تقریبا شانسش۱ در ۱۰.۰۰۰ هستش