2777
2789

واقعا موجب همچین چیزی میشه؟

آخه چرا این تنبلی به همه چیز ربط داره از موی سر گرفته تا اختلال های روحی خسته شدم ازش😭😭😭

اگر تنبلی خوب بشه همه ی این مرض هایی که باهاش اومده هم خوب میشه؟

دارو خوبش میکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تنبلی تخمدان خودش میتونه عارضه ای از سندروم متابولیک باشه

یعنی طرف اضافه وزن داره بعد تنبلی میگیره و کنارش دیابت و فشار خون

هسته اصلی همشون افزایش وزنه

آدم لاغر هم داریم که تنبلی داشته باشه ولی درصدشون کمتره و اینا چون سندروم متابولیک ندارن دیگه دیابت و...هم ندارن 

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

من لاغرم ولی تنبلی دارم

اخرش هم خوندی بعد ریپلای کردی؟

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

نه تنبلی تخمدان خودش میتونه عارضه ای از سندروم متابولیک باشهیعنی طرف اضافه وزن داره بعد تنبلی میگیره ...

من پوست استخونم و دائم ورزش میکنم اونم با دمبل و اینا

سه سال پیش لاغر شدم و شکمم کامل تخته

الان یعنی قند ندارم؟

باید برم آزمایش قند بدم یعنی؟قند تا چقدر باشه خوبه؟

وقتی دکتر زنان ری دکتر هم سونو و هم آزمایش میگه انجام بده 

من تازگیا ۲ تا سونو. دادم یکیش گفته هم تنبلی دارم هم میوم اون یکی زده سالم والا موندم کدوم درسته

وقتی دکتر زنان ری دکتر هم سونو و هم آزمایش میگه انجام بده من تازگیا ۲ تا سونو. دادم یکیش گفته هم تنب ...

منم باید دوباره سونو بدم پس خدا کنه برای منم بگه سالمم دعا کن واسم چون ریزش موهام کمتر از یک ماه پیش شده

نشون دکتر دادی چی گفت؟

منم باید دوباره سونو بدم پس خدا کنه برای منم بگه سالمم دعا کن واسم چون ریزش موهام کمتر از یک ماه پیش ...

ریزش مو ک همه داریم نگران نباش عزیزم از استرس و هزار تا چیز دیگس 

من دکتر ک ازمایش دومو دید گفت سالمه ولی من چند هفته دیگ میرم واسه سونو مجدد چند سالته

ریزش مو ک همه داریم نگران نباش عزیزم از استرس و هزار تا چیز دیگس من دکتر ک ازمایش دومو دید گفت سالمه ...

برج 9 میرم تو 18

واسه آینده میترسم باردار نشم و نتونم ازدواج کنم و هم الان کلی هورمونام بهم ریخته خیلی نگرانم