2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان موجب قند خون و دیابت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 24 پست
برج 9 میرم تو 18واسه آینده میترسم باردار نشم و نتونم ازدواج کنم و هم الان کلی هورمونام بهم ریخته خیل ...

ببین گلم باید حتما زر نظر یه دکتر زنان خوب بری و تا درمان کامل دارو بخوری چون من این سری ک رفتم دکتر دختر حالم ک ۲۰ سالشه و مجرد بردم دکتر گفت باید زیر نظر باشی تا هورمونات منظم شه تخمدان فعال بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پوست استخونم و دائم ورزش میکنم اونم با دمبل و ایناسه سال پیش لاغر شدم و شکمم کامل تختهالان یعنی ق ...

نه یه احتمال خییلی زیاد هیچی نداری

همین تنبلی رو هم با قرص اوکی میکنی و موهای زائد دیگه درنمیاد

اگه قبلیا زیاد درومده و ضخیمه باید بری لیزر

دکترت گفته قند چک کنی؟

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

نه یه احتمال خییلی زیاد هیچی نداریهمین تنبلی رو هم با قرص اوکی میکنی و موهای زائد دیگه درنمیاداگه قب ...

نه فقط قرص داد بهم یک ماه خوردم و بعدش که پریود شدم پریودم تمام شد ریزشش کم شد موهام و موهای زائدم چون چندماه قرص خوردم نمیدونم داشتم یا نه من اولش کیست هموراژیک داشتم قرص مارلین خوردم تا 3 ماه بعدش سونو دادم گفت تنبلی داری قرص سیبل خوردم الان نمیدونم تاثیر قرصای مارلین بوده یا نه که سونو گفت تنبلی داری

جوش هم نزدم تا الان

نه فقط قرص داد بهم یک ماه خوردم و بعدش که پریود شدم پریودم تمام شد ریزشش کم شد موهام و موهای زائدم چ ...

خب خداروشکر وضعت خوبه

نه برای اون نیست

ورزش کن و رو فرم بمون همینجوری 

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

عکس سونوم

خب چیزی نیست که

همون تنبلیه

تخمدان پلی کیستیک یا اصطلاحا pco

آره میدونم عزیزم ببخشید آخه خیلی تو فکرم😭😂

نه بابا تو فکر نباش

خیلیاااا دارن الان 

مشکلی نیست مخصوصا چون لاغری 

نگران نباش