2777
2789

ازمون دبیری شرکت کردم

رشتم هیچوقت تو دفترچه نبود این دفعه برای بار اول شرکت کردم

خیلی خوندم و تلاش کردم اما با اختلاف کم قبول نشدم

انقدر ظرفیت کم بود....

خیلی الان حالم بده همش یادم میاد گریه ام میگیره

هیچکس ام درکم نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ امتیاز با آخرین نفر فاصله داشتمتو ازمون ۸ ۹ سوال شک داشتم از ترس نمره منفی نزدمبعد دیدم همه درست ...

منم ۶ نمره اختلاف دارم  بعد جالب اینجاس من چن تا درس نزدم ک نخوندم از ترس منفی شدن برام منفی رد کرده دیشب تا خود صبح روانی شدم سردردم تازه اروم شد اعتراضی بزن منم ب خاطر نمره الکیش میزنم اگ منفی رد نمیکرد قبول میشدم اعصابم خورده

دوستم ی درس و صفر زده ولی براش ۱۰۰ رد کرده  کلا نمیدونم چرا اینجوری شده البته دوستمم قبول نشده

منم ۶ نمره اختلاف دارم بعد جالب اینجاس من چن تا درس نزدم ک نخوندم از ترس منفی شدن برام منفی رد کرده ...

من درصدام درسته

الان تو کانال نوشته بود اینا که حدنصاب آوردن اعتراض بزنن

اخه اعتراض ب چی بزنم

واقعا تاثیری داره؟

تا بررسی کنن اونا که قبول شدن استخدام شدن رفته دیگه

عزیزم حسرت نخور ان شاءالله جواب زحمتت رو مبگیری اینبار نشد یه بار دیگه و یه حای دیگه

واثعا نمیتونم

هی خودمو آروم میکنم باز چند دقیقه بعد مینیم تو فکرم و حالم خراب

من درصدام درستهالان تو کانال نوشته بود اینا که حدنصاب آوردن اعتراض بزنناخه اعتراض ب چی بزنمواقعا تاث ...

اره دوستم پارسال اعتراض زد بعد چند ماه قبل این ک دفترچه بیاد خبر قبولی اونا اومده بود  بزن خدا بزرگه اگ اینایی ک نمره اوردن سابقه و بومی الکی زده باشن نمرشون حذف میشه شانس برا تو میشه