یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۲۰ امتیاز با آخرین نفر فاصله داشتمتو ازمون ۸ ۹ سوال شک داشتم از ترس نمره منفی نزدمبعد دیدم همه درست ...
منم ۶ نمره اختلاف دارم بعد جالب اینجاس من چن تا درس نزدم ک نخوندم از ترس منفی شدن برام منفی رد کرده دیشب تا خود صبح روانی شدم سردردم تازه اروم شد اعتراضی بزن منم ب خاطر نمره الکیش میزنم اگ منفی رد نمیکرد قبول میشدم اعصابم خورده
دوستم ی درس و صفر زده ولی براش ۱۰۰ رد کرده کلا نمیدونم چرا اینجوری شده البته دوستمم قبول نشده
من درصدام درستهالان تو کانال نوشته بود اینا که حدنصاب آوردن اعتراض بزنناخه اعتراض ب چی بزنمواقعا تاث ...
اره دوستم پارسال اعتراض زد بعد چند ماه قبل این ک دفترچه بیاد خبر قبولی اونا اومده بود بزن خدا بزرگه اگ اینایی ک نمره اوردن سابقه و بومی الکی زده باشن نمرشون حذف میشه شانس برا تو میشه