2777
2789
عنوان

سنتی ازدواج نکنید❌

157 بازدید | 13 پست

از همون اول سنتی با شوهرم ازدواج کردم یعنی عشقی در کار نبود دوسال اول مثلا میخواستیم به هم نزدیک بشیم  با ابراز  عشق و علاقه پیش رفت  

بعدش رابطه بین منو شوهرم کم رنگ شد  الان تو زندگیمون فقط ابراز علاقه کلامی داریم که من فکر میکنم واقعی نیست و طبق عادته  و هیچ صحبت دیگه ای با هم نمیکنیم  نه شوخی نه حرفی از ایندع و زندگی مشترکمون  بعد اینکه مثلا من به شوهرم میگم دوستت دارم یا اون میگه هرکسی میره پی کار خودش  

حتی برا غذا خوردن هم کنار هم نمیشینیم غذا بخوریم  شوهرم بیشتر بیرون غذا میخوره  منم تنها تو خونه با اینکه تو شهر غریبیم شوهرم وقتشو با من نمیگذرونه🥲 فکر میکنم منو دوست نداره ولی دلش نمیاد بگه و ریخته تو خودش قبلا هم اسم دوست دخترش  رو دستش تتو زده بود یه روز دیدم با فندک سوزوندش همش فکر میکنم  بخاطر همونه زندگی ما اینقدر سرده 

عاشقانه ازدواج کنید توی ازدواج دوستی هم معمولا احساسات جلوی عقل به خرج دادن رو میگیرن ولی درکل ادم باید عقلشو به کار بندازه قطعا کسیکه قبل از ما اهل دوستی با دختر و اکس و نکس بوده هم ادم وفاداری نخواهد بود

کاروانی شکر از مصر به شیراز آید/اگر آن یار سفر کرده ی ما باز آید✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم مطالعه و کتابای زناشویی و مشاوره میتونن کمکت کنن ارتباطتون بهتر شه

نه اینکه بشینی فکر و خیال کنی که شوهرت دوستت نداره.

در هر صورت ایشونم کسیو جز شما نداره و شما نزدیکترین فرد زندگیشی

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

عاشقانه ازدواج کنید توی ازدواج دوستی هم معمولا احساسات جلوی عقل به خرج دادن رو میگیرن ولی درکل ادم ب ...

چقدرررر منطقی و درست بود این نظر 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

سنتی ازدواج کردم الان ده ساله گذشته هر روزم به نسبت روز قبل وابسته تر میشم.یکسال نامزدی به خودم فرصت دادم خوب بشناسمش بعد دل به دلش دادم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
بچه داری؟چند سالته. منم مثل تو

بیست هشت سال 

بچه ندارم باورت میشه یادم نمیاد اخرین بار کی با من رابطه داشته چهار پنج ماهی میشه کلا ازم دوری میکنه ولی کلامی میگه دوستت دارم 

فقط بچه نیار من جات باشم همیشه غذاهای خوشمزه میپزم بهش میگم بیا اینجا کلا زندگیا داغون شده مردها تو ...

اینکارو کردم ولی خسته شدم   زندگی مشترک من فقط دو سال اپل خوش بود بعدش  با اینکه بحث و دعوایی نداشتیم  خیلی سرد و بد شد

سنتی ازدواج کردم الان ده ساله گذشته هر روزم به نسبت روز قبل وابسته تر میشم.یکسال نامزدی به خودم فرصت ...

دقیقا 

سنتی ازدواج کردن این نیست که ندیده پاشی بری سر سفره عقد 

اتفاقا اول شرایط اخلاقی و مالی رو میسنجی اگه تونستی باهاش کنار بیای بعد نامزد میکنی (یا صیغه محرمیت)  میبینی که عاشق هم میشید یا نه 

این مدل فرقی با دوستی نداره فقط با این تفاوت که تو قبلش منطقی فکراتو کردی و بعد احساساتو درگیر میکنی ،میتونی حتی چندسالم برای آشنایی زمان بدی 

از اونجایی که رسمیه و زیر نظر خانواده احتمال آسیبشم کمتره 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)