2777
2789
عنوان

شما بودید ناراحت نمی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 27 پست

نمیدونم والا احتمالا همه قراره بگن تو حساسی و اینا 

ولی وقتی اولش حالت حمایتگرانه رفتار کرده و باعث شده تو بابت اینکه براش مهمی ذوق کنی ولی بعدش بزنه زیر حرفش خیلی بده 

من خودمو جات میزارم واقعا نمیتونم تحمل کنم که حتی این رفتارای کوچولوی حمایتگرانه هم نداشته باشه! 

البته بازم خودت باید بررسی کنی ببینی توی بقیه شرایط پشتت بوده یا نه 

از اونجایی که اینجا کاربر جدید نبودن خیلی مهمه..! باید بگم از سال 1401 خواننده خاموش بودم... نمیدونم چی شد که یهو تصمیم گرفتم کاربری تشکیل بدم... شاید بخاطر این بود که میدونستم نمیتونم دنیا رو تغییر بدم ولی میتونم لبخند رو لب یه نفر بیارم، میتونم به یکی کمک کنم از باتلاق ناامیدی خارج بشه، میتونم با یکی حرف بزنم تا آروم بشه، میتونم جزو آدمای خوب زندگی کسی که از همه خستست بشم چه تو ارتباطاتم چه توی فضای مجازی که مردم بی پروا مشکلاتشونو میگن 🙂🤍🌱                                            زندگی برام یه گله، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

صددرصد ناراحت میشدم........حق داری........حرفش دوتا شد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم ناراحت میشدمحق دارین زده زیره حرفشباید وقت میزاشت ب اتون اسنپ میگرفت این مسئله هم کم از مسئل ...

من حتی شلوغ بودن کارش رو می تونستم بپذیرم ولی اگر بهم می گفت شلوغم میشه خودت اسنپ رو بگیری بیای 

نه اینکه بزنه زیر حرفش بگه لوکیشن فرستادم اسنپ بگیر بیا

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

ناراحت میشدم ولی نه در حدی که بیام تاپیک بزنم براش. این یعنی ذهنتو خیلی درگیر کرده

اخرش رفتی؟ یکم سرسنگین رفتار میکردی و کنایه بهش میزدی

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

به نظرم باید میومد دنبالت حالا دورم بشه این که اولا ،دوما نه اون چرا اسنپ بگیره چیزی نیست خودت نتونی انحام بدی .در کل جورای دیگم امتحانش کن این مورد چیز مهمی نبوده مگه اینکه خسیس باشه برا هزینش نگرفته باشه.

من نگفتم خودش گفتچرا وظیفه اشه خوب هم هست

اتفاقا خوبکاری میکنی باید به ریزترین حرکات و رفتارش توجه کنی و جدی بگیری

من وقتی توی مرحله آشنایی با همسرم بودم میدیدم همسرم دائم میگه زنه من باید زیر سرم باشه ازم دور نشه...منم خوشحال میشدم میگفتم به به چه مردی چقدر منا دوس داره...ولی بعد ازدواج مفهمومه این حرفشا فهمیدم ...بدونه اجازش حق ندارم کاری کنم...جایی بدونه خودش نباید برم

....خونه مادرم حق ندارم شب  بمونم...ناراحت میشه میگه پس چرا شوهر کردی

...خلاصه منظورم اینه که همه حرکات و رفتارا و حرفاش رو جدی جدی بهش دقت کن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

ناراحت میشدم ولی نه در حدی که بیام تاپیک بزنم براش. این یعنی ذهنتو خیلی درگیر کردهاخرش رفتی؟ یکم سرس ...

تاپیک رو برای این زدم که ببینم نظر بقیه چیه

آره رفتم و بهش هم گفتم ناراحت شدم سر سنگین هم بودم

برگشته میگه من شلوغ بودم خیلی و اسنپ گرفتم و هماهنگیش وقت زیادی ازم میگرفت منم گفتم خوب همینو بهم می گفتی

می گفتی شلوغم می تونی خودت بگیری بیای نه اینکه بزنی زیر حرف خودت و بگی این لوکیشن اسنپ بگیر بیا

تاپیک رو برای این زدم که ببینم نظر بقیه چیهآره رفتم و بهش هم گفتم ناراحت شدم سر سنگین هم بودمبرگشته ...

خوب کردی. دیگه کشش نده.رفتارتو عادی کن. اگه عاقل باشه دیگه تکرار نمیکنه

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
اتفاقا خوبکاری میکنی باید به ریزترین حرکات و رفتارش توجه کنی و جدی بگیریمن وقتی توی مرحله آشنایی با ...

اتفاقا می خواستم ازت بپرسم متاهلی یا نه که خودت گفتی

اتفاقا به نظر خودم هم این نکات کوچیک واقعا مهمه

منم کلا مدلم اینطوریه که از مرد حمایتگر خوشم میاد از اینکه بخوام جور مرد رو هم تو زندگیم بکشم بدم میاد و این آقا حس حمایتگری بهم نمیده

مثلا یه مسئله دیگه هم که باهاش داشتم سر این بود که تمایل داره زن کار کنه و پولش رو بیاره تو زندگی انگاری که روی پول زن حساب میکنه و من از این بدم میاد

الان سرکار میرم ولی ممکن ازدواج کنم نخوام برم

دوست دارم شوهرم روی پول من حسابی نکنه سر کار رقتم و آوردم تو زندگی آوردم نرفتم یا نیاوردم نگه چرا تو کار نمی کنی یا از حقوقت خرج نمیکنی

به نظرم باید میومد دنبالت حالا دورم بشه این که اولا ،دوما نه اون چرا اسنپ بگیره چیزی نیست خودت نتونی ...

بحث خودم تونستن یا نتونستن نیست

بحث من اینه خودش گفت من برات اسنپ رو میگیرم بعد زد زیرش من از کارش ناراحت شدم مخصوصا که بدون گفتن دلیلش بود

چرا وظیفش باشه پول اسنپتو بده آخه😑

چون خودش گفته

و من دارم برای ازدواج باهاش جلو میرم

مردی که یه پول اسنپ برات نمیده مرد زندگی نیست