2777
2789

بقدری مادرم و داداشم اذیتم میکننننن ک شدم ی افسرده روانی برادرم تا میتونه از پول و اموالم برمیداره مادرمم تمام کارا ریخته روسرم هیچ همش مسخرم میکنه ب همه میگه این دختر نمیخاستم دست پختش فلانه غر میزنه  اسکوله مسخرم میکنه 

کاش پدرم زنده بود

میگین مستقل شم کجا برم با این اجاره خونه ها

تپاله برقی ی دراوردیه ی گربه داشتم خیلی شل ول بود بهش گفتم ای تپاله ...تپاله برقی خخخخ

منظورت از ارث خانوادگی برمیداره؟

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

منظورت از ارث خانوادگی برمیداره؟

ن مثلا پول تو کیفم باشه یا ادکلن میخرم برمیداره وصل میشه وای فای نصف مت میبره

تپاله برقی ی دراوردیه ی گربه داشتم خیلی شل ول بود بهش گفتم ای تپاله ...تپاله برقی خخخخ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن مثلا پول تو کیفم باشه یا ادکلن میخرم برمیداره وصل میشه وای فای نصف مت میبره

مامانت کاری نمیتونه بکنه؟ خودت بتوپ بهش چهارتا فحش حوالش کن مرتیکه گنده سن خر رستمو داری پاشو ی غلطی بکن خودت کار کن پول دربیار عوض اینکه خرج خانواده اتم بدی باید تورو از وسط چندرغاز پولای خواهرت جمع کنن تاپاله😑

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

مامانت کاری نمیتونه بکنه؟ خودت بتوپ بهش چهارتا فحش حوالش کن مرتیکه گنده سن خر رستمو داری پاشو ی غلطی ...

مادرم میگه تو ک پول داری چی میشه بدی بهش 

مادرم میگه تو ک پول داری چی میشه بدی بهش

عهههههه خب بگو من پول دارم برای خودم دارم لابد سر کار میری زحمت میکشییییی اونم جمع کنه بیزحمت تن لشو ی تکونی بده خجالتم خوب چیزیه 

عهههههه خب بگو من پول دارم برای خودم دارم لابد سر کار میری زحمت میکشییییی اونم جمع کنه بیزحمت تن لشو ...

کاش درک شما رو داشتن عزیزم💔

کاش درک شما رو داشتن عزیزم💔

جدی باید صحبت کنی شده با دعوا این مسئله درست بشه نمیشه که شما بری کار کنی زحمت بکشی پول دربیاری یکی دیگه پشت سرت بیاد غارت بکنه تو خودت اصن راضی نیستی دزدی همینه دیگه

به مامانت بگو نمیخواستی خب نمیاوردی ، خدا پدرتون رو بیامرزه بگو بابا اگه بود طرف من بود لاقل من چندرغاز پول درمیارم این بی مصرف چی؟ اگه میتونی دانشجوییی یا اینا بنظرم خیلی اذیت میشی آیلتس اینا یاد بگیر با ی مهارت آینده دار که اونم دانشگاه رفتنش و.... خیلی طول میکشه که مهاجرت کنی فعلا بهترین راه همون حرف زدنه