2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به نیت خودت داره بهشون خوبی می‌کنی که خوبی ببینی؟

تروخدا باز قضاوت نکنید من هرجا دلم میشکنه نیاز به صحبت دارم جوابایی میگیرم ک بیشتر قلبمو فشرده میکنه من فقط انتظار دارم بدی نبینم

تروخدا باز قضاوت نکنید من هرجا دلم میشکنه نیاز به صحبت دارم جوابایی میگیرم ک بیشتر قلبمو فشرده میکنه ...

عزیزم قضاوت نکردم سوال پرسیدم شما خوبی می‌کنی برای دل خودت باشه بخاطر رضایت خدا باشه و بخاطر اینکه روحت آلوده نشه و هر رفتاری از بقیه دیدی دیگه اهمیت نده فقط بگو مهم نیست

عزیزم قضاوت نکردم سوال پرسیدم شما خوبی می‌کنی برای دل خودت باشه بخاطر رضایت خدا باشه و بخاطر اینکه ر ...

من اصلا از فکرش بیرون نمیرم دوست صمیمیم ک از بچگی باهم دوست بودیم و الان هم دانشگاهی هستیم من براش همه کار میکردم بعد مامانش میگفت خو یبارم تو خرج کن چشماشو برا مامان خودش چپ میکرد حساب کن مامانشم ب زبون میاورد از بس من اون وسط تو رفاقت محبت میکردم از بس صدمو میذاشتم

ماشین و گواهینامه ندارم صبر میکردم بابام بیاد دنبالم همیشه همینجوری بودم

بعد چند بار گفت زنگ بزنی بهش ناراحت میشم من میبرمت ولی من اینقد مغرورم ک بازم ب بابام زنگ میزدم بعد دیروز امتحان داشتیم بعد از امتحان دیدم نیستش گفتم ب بچها که شما ندیدینش گفتن نه بعد من رفتم دمبالش گشتم گفتم نکنه تو سالن حالش بد شده من خبر ندارم بهش زنگ میزدمم جواب نمیداد بدتر فکر میکردم تو سالنه نوشتم خوبی هیچی نگفت ۲ ساعت بعد نوشت اره دارم ماکارونی میخورم گفتم من کلی دنبالت گشتم نگرانت شدم دختر چرا جواب تلفن نمیدی گفت خوب چ کاری بود خودت میرفتی

من کی بهش گفتم منو برسون که اینقدر بی شخصیته

چند روز از بابت حسی ک بهم منتقل شده دارم اشکم در میاد بهش فکر میکنم چون قلبم واقعا ب درد اومد

من اصلا از فکرش بیرون نمیرم دوست صمیمیم ک از بچگی باهم دوست بودیم و الان هم دانشگاهی هستیم من براش ه ...

به خودش بگو ولی نگو چرا اینجور رفتار کردی بگو یکم دلخور شدم دلم نمیخاد قضاوتت کنم بخاطر همین خاستم بدونم دلیلش چیه شاید منظوری نداشته