2777
2789
عنوان

بالاخره منم تاپیک خیانت زدم

116 بازدید | 13 پست

به دختره چی بگم توروخدا راهنمایی کنین میخام بهش پیام بدم 

قضیه از این قراره که شوهرم قبل ازدواج یکیو میخاست خانوادش قبولش نکردن حالا انگار شیش ماه اینایی شده دوباره باهاش اوکی شده درحالیکه دختره شوهر داره و باهم رابطه جن.سی هم داشتن دقیقا از وقتی از من سرد شد و با من هر دو هفته یبار شد با اون اوکی شده بود😞

من دو هفته دیگه زایمانمه فکرکنین چه عذابی رو توی چه شرایطی کشیدم 😔

به دختره پیام بدم چی بگم بنظرتون که برای همیشه گم بشه؟ بدیش میدونین چیه دختره خیلی کایل نیس شوهر من مث سگ دنبالش افتاده 😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهرش خیانت هاشو نشون بده تا ادم بشه من خالم اینکارو کرد با اینکه خیلی کتک خورد شوهره اون دختره همم طلاقش داد ولی خب شاید شوهر تو لجش بگیره با اون دختره ازدواج کنه 

دختره بره گمشه تو آشغالا،بازم شوهرت با ولع تک تک آشغالا رو دنبالش میگرده

حقیقت تلخی یه،ولی شوهرت ارزش دهن به دهن گذاشتن با اون زنو نداره

به فکر خودت و بچه ات باش،تا میتونی مستقل شو

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

چرا به دختره بگی؟! هرزه و خیانتکار اصلی کنارته ! اونوقت تو به اون بگی بره ! نکنه سر شوهرتو از راه برده !! جمع کنید توروخدا . اگه نمیتونید از مرد هرزه جدا شید بفکر جدا کردن از زنا نباشید ! اینو جدا کنی بعدی چی؟! اون زنه هم اگه شوهر داره خاک بر سرش زنیکه هرزه به شوهرش خیانت کرده . شوهرش بفهمه حقشه تا دم مرگ کتک بخوره

😞😞

خیانت تجربه ای یه که خیلی از زنای ایرانی تجربه اش کردن

خیلیاشون به اقتضای شرایطشون دم نزدن و با تظاهر به زندگیشون ادامه دادن و روحشون از بین رفت

تو مسئول زندگی خودت و بچتی،،وابستگی تو به شوهرت کم کن

بعد هم از نظر مالی خودتو بالا بکش

خودت زندگیتو بساز

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

میگی مستقل الان میپرن بهت😑

خوب چیکار کنه؟

بره التماس کنه زن مردم به شوهرش محل نده؟؟

یا با خفت به این زندگی ادامه بده؟

مردی ک پاش سُر خورده دیگه ب درد نمیخوره

زن مستقل،زن برنده است

خوب چیکار کنه؟بره التماس کنه زن مردم به شوهرش محل نده؟؟یا با خفت به این زندگی ادامه بده؟مردی ک پاش س ...

مگه من گفتم بده؟!! انگار تو هم متوجه نمیشی !! یه بار همین حرفارو گفتم جوری پدیدن بهم ک بیا و ببین!

مگه من گفتم بده؟!! انگار تو هم متوجه نمیشی !! یه بار همین حرفارو گفتم جوری پدیدن بهم ک بیا و ببین!

منظورتو فهمیدم عزیزم

از دست همین عده کفری شدم

نمیدونم چی تو مغزشون میگذره

شما ک ماهی🌜🤩🩵