2777
2789
منم بخدااااا 🥲🥲🥲سال اولت بود گلییی؟انشالله پزشکی میارییییی به سلامتیی؟

آره سال اولم بود تو چی؟

انسانیم😑😂😂😂

انشالله تو پزشکی حتما پزتو بدیم😂

کی من اینهمه صمیمی شدم نمیدونم😂

باگ اخلاقم اینه از یکی خوشم بیاد دیگه حالیم نیست کلا😂

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا مارو چه به عاقلی خب ولی از دنیا ممنونم که این تجربه ها رو تو سن کم داشتم که نزاشت بزرگ شدم ض ...

والاااا بخدااا راست میگییی اینم هستتت 

تو تو چند سالگی اینو یاد گرفتی ؟

من یوهووووو تو ۱۴ سالگی

آره سال اولم بود تو چی؟انسانیم😑😂😂😂انشالله تو پزشکی حتما پزتو بدیم😂کی من اینهمه صمیمی شدم نمیدون ...

منمممم سالل اولممم بودد 

خببب پسسسس چه عالیییییی 😍😍😍من ادبیاتم ضعیف بود تو مکمل منییی😂😂😍😂💃🫂

انشالله یه رشتههه گللل برات بگیره اصلااا ماچچچچ از خوشحالی بال دارریی💃💃💃😂

منممممم 😂طبیعیه فعکککک کنم باگ همس😂😂

والاااا بخدااا راست میگییی اینم هستتت تو تو چند سالگی اینو یاد گرفتی ؟من یوهووووو تو ۱۴ سالگی

دقیق نمیدونم ولی خب به مرور زمان ولی اینجوری بود که دیگه 15 به بعد میفهمیدم چکار میکنم قبلش انگار تجربه کسب میکردم ولی بعد از 15سالگی یکبار بد خوردم با اینکه چیزی از دست ندادم  ولی فک نمیکردم اون اینجوری باشه

منمممم سالل اولممم بودد خببب پسسسس چه عالیییییی 😍😍😍من ادبیاتم ضعیف بود تو مکمل منییی😂😂😍😂💃🫂ا ...

دیوونه حقوقم اینهمه تلاشم واسه اون بود:)

خب انشالله همین سال اولی بری چون من نمیتونم بمونم یعنی هر چی داشت ریختم وسط دیگه نای ادامه دادن ندارم به امید خدا بریم امسال دیگه

بچه ها خدایی تو روز چیکارا میکنین؟ بیکاری خیلی بده

تا ۱۱میخوابم 

بعد میرم تخم مرغ میخورم (با سس مایونز و سس گوجه 🤕😋)

بعد میرم فیلم میبینم (در حال حاضر: reply 1988🤡🥸)

بعد با اباجم زرررر زرر میکنم 

میام نی نی سایت 

میرم تلگرام

میرم واتساپ 

شادو چک میکنم 

میرم کیک یخچالی درست میکنم 

شام میخورم 

ذوباره فیلم 

بعد نی نی سایت,،😂😂💃💃اینم از امروز من 

دیوونه حقوقم اینهمه تلاشم واسه اون بود:)خب انشالله همین سال اولی بری چون من نمیتونم بمونم یعنی هر چی ...

منم دقیقاااا اصلا و ابداا نمیتونم تصور کنم دوباره کنکور دادنو و تموم تلاشم همین بود 

اییی انشالله همینننن امسال قبولیتو خبر بدیییی 😍😍😍😍😍خیلییی خوبه حقوق🥲🥲منم حس میکنم ورژن انسانیم حقوق دوست داشت 

ورژن ریاضیم مهندسی کامپیوتر

تا ۱۱میخوابم بعد میرم تخم مرغ میخورم (با سس مایونز و سس گوجه 🤕😋)بعد میرم فیلم میبینم (در حال حاضر: ...

من خیلی ناراحتم از این بیکاری 

لذت نمیبرم .

ولی انگار شماها اینجور نیستین 

بعضی از دهه هشتادیای اطرافم درامد دارن . سرکار میرن 

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️