2777
2789
عنوان

کیونت و من

154 بازدید | 26 پست

سلام من علیم و دقیقا دیشب از این شرکت فاسد و وحشتناک اومدم بیرون یعنی کیونت! ، همه چی برمیگرده به ۴ روز قبل که از قم میخواستم بیام تهران برای کار آشپزی ، من 20 سالمه و سرآشپز غذا های سنتی هستم ، تو دیوار با آگهی دیدم که سرآشپز یا حقوق 50 میلیونی با جای خواب و غذا و تمام مزایا هستش ، چند باری خواستم برم که این آقا گفتن سرم شلوغه و تماس میگیرم باهات و بعد 2 روز آدرس دادن که بیام مترو ارم سبز از اونجا میان دنبالم ، بعدش دیدم 2 تا آقا اومدن و دارن از درآمد های چند صد میلیونی با بازنشستگی چند ساله حرف میزنن ، از اول تا وقتی وارد شرکت بشیم ( شما بخونید خونه) همش می‌پرسیدم کار ما دقیقا چیه و شرکت چیه میگفتن میفهمی ، بعد چند تا کوچه و پس کوچه که عوض کردن رسیدیم به یه ساختمون مسکونی! ، اونجا وارد شدیم و دیدم ۲۰ نفر آدم با استقبال گرم خودشون دارن بهم خوش آمد میگن!  ، همه خوش رو با استقبال ، 2 تا اتاق و 2 تا فرش فقط اونجا بود و هوا گرم و افتضاح بود ، گفتن بشینید تا صحبت کنیم ، جالبه که از تهران کسی نبود! ، همه با وعده حقوق های بسیار بالا گول خورده بودن و اونجا بودن ، روز اول و دوم راجب ذهنیت و تغییر شخصیت صحبت میکردن ، و همون اول که وارد شدیم گوشی موبایل رو آزمون گرفتن به بهانه اینکه تمرکزتون رو بهم می‌ریزه و هر ده دقیقه از یکی از اتاق ها لیدر ها با من و شلوار میومدن بیرون و با انرژی میگفتن شما دیگه کارگری و حمالی نکنید میتونید دلار دربیاید!! ، برام از روز اول مشکوک بودش ، چند باری به بهانه تماس گوشی رو خواستم بگیرم تا ببینم اینجا دقیقا کجاست ولی یه نفر رو میفرستادن تا حواسشون بهت باشه که با کی حرف میزنی و چی میگی!!! قشنگ توهین بود! ، همه 20-25 نفر تو همون جا میخوابیدیم با یه لحاف و متکا! و روزی بهمون ۳ تا وعده غذای کودک میدادن انگاری فقط نمیذاشتن از حال بریم ، و روز سوم رسید همش میگفتن شرکت جهانیه ۱۹۹ تا کشور فعالیت داره!! ، هر آموزشی که روی کاغذ بود هم بعد آموزش پاره میکردن و مینداختن سطل اشغالی ، روز اول میخواستم برم ولی گفتم بمونم ببینم چیه ، روز دوم خواستم برم گفتن باید بمونی و روز سوم رسید و گفتن الان حق انتخاب داری که بری و بمونی من تا غروب موندم و بعدش گفتم می‌خوام برم و گفتن تا آخر شب باید بمونی!! ، بعد از اون حرفام همه صحبت هاشون از غیرت و موندن و زندگی بیرون از اونجا بود!! ، اینم بگم که ما نمی‌تونستم از اون خونه لعنتی بیرون بریم ، و خودشون گفته بودم پلیس نمیتونه کاری بکنه ما معتبر هستیم!! ، برای ورود باید ۵۰ میلیون میدادی تا یه محصول بنجول و بدرد نخور از شرکت بگیری تا کد tc فعال بشه و بتونی 2 نفر رو بیاری بشی استیج!! اونا 2 نفر بیارن تو میشی آفیسر!! و همینطوری تا ساپورتر ، لیدر ، هد لیدر و تاپ لیدر ادامه داشت و بیشتر!!! رسما باید 2 نفر میاوردی بدبخت می‌کردید که کلی فحش و نفرین خانواده ها دنبالتونه ، و کسایی اونجا بودن که ماه ها گوشی نداشتن!! 

خیلی ها از خانواده و اتفاقات بیرون خبر نداشتن ، و فقط فقط شستشوی ذهنی بودش!! آنقدر وعده میدادن و از درد های این زندگی میگفتن که حتی منم داشتم قانع میشدم!! ولی یه سری قوانین که باید چهار زانو بشینی دیگه داشت روانیم میکرد همش کمرم درد می‌گرفت و به زور میگفتن باید همینطور بشینی  ، هر روز از ساعت ۷ صبح تا ۱۰ شب باید بیدار بودیم! رسما زندان بود ، لیدر میومد و سخنرانی میکرد که فقط تو تهران ۶۰۰ تا هوم آفیس یا شرکت خونگی هست! ، وقتی داشتم میومدم بیرون انگار آدم کشتم! همه بد بد نگاهم میکردن و میگفتن برو با بدبختی کار کن ما تا چند سال بعد میریم بهترین خونه ماشین رو میگیریم( معلوم نیست با بدبخت کردن چند تا خانواده) و تا دم مترو ساپورتم کردن و گفتن راجب این کار به کسی چیزی نگی وگرنه اسم شرکت خراب میشه اونا ذهنیت تو رو ندارن ، خلاصه تو دام این عوضی ها نیوفتید یا کسی رو میشناسید هر جوری شده بیاریدش بیرون ، منم کمکی خواستید هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنقدر نفرت انگیز هستن این آدمایی هر روز از خواب بلند میشن که با یه فکری مردم رو گول بزنم و کلاهبرداری کنن در حالیکه نمی‌دونم بار کج به مقصد نمی‌رسه.

کاش با پلیس درمیون بذارید این مسأله رو

به آسانی از کنارش رد نشید چون قراره بعد شما هم خیلی‌ها فریب بخورد.

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

اتفاقا غروب داشتم یه پادکست درباره نتورک گوش میدادم که فرق مارکتینگ رو با شرکتای هرمی میگفت و اتفاقا تاکید کرد هرجا زیرمجموعه خواستن فرار کن. 

شمام بهترین کار اینه که اینا رو لو بدی به پليس 

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

ببخشید جسارتا چند تا سوال چرا نگفتید شغل من آشپزیه و نمی‌خوام شرکت استخدام شم و چرا لج نکردی و نگفتی من همین الان می‌خوام برم و اینکه تو اونجا چیا بهت گفتن ؟چند روز اونجا بودی ؟ و چطور اومدی بیرون ؟

اتفاقا غروب داشتم یه پادکست درباره نتورک گوش میدادم که فرق مارکتینگ رو با شرکتای هرمی میگفت و اتفاقا ...

دقیقا باید با پلیس درمیون بذارن

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
ای وای چه تلخ بوده خدا کمکتون کرده واقعا 🥺🥺من شنیدم در حدی شستشوی مغزی میدن که بعضی‌ها افکار خودکش ...

بعضی از افراد هنوز برنگشتن پیش خانوادشون و معلوم نیست چه بلایی سرشون اومده