2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا هرچی میخورن چاق نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 87 پست
نه دکتر، نه رژیم، نه قرص و..‌‌هیچکدوم افاقه نمیکنه

خیلیی عجیبه برام که چرا این اتفاق میوفته؟بعضیا آب میخورن چاق میشن بعضیا هزارتا روش به کار میگیرن هیچیییی آخه بدنا مکه چه فرقی میکنه؟چربیه چربیه باید تو هربدنی اگه زیادی باشه ذخیره بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینجوری دوست دارم😂حالا مثلا تا پنجاه جا داری

فک میکنم علت اصلی اینکه هر چی میخورم چاق نمیشم اینه 

حرص و جوش زیاد میخورم 

تا چیزی خوشمزه نباشه نمی‌خورم 

اگر غذا نیمرو باشه یا سیب زمینی آب پز نمی‌خورم 

فقط غذا باید پلو خورش و چیز خوب باشه تا افتخار بدم بخورم 

صبحانه هم بدم میاد از پنیر و کره و... 

یدونه کلوچه با چای میخورم تمام 

بخدا ژن نیست 

من ژنم همه تو پرن 

اونوقت خودم 6 ساله از 43 کیلو ذره ای اینور اونور نمیشم 

هرچی دکتر رفتم قرص خوردم اصلا 

بابا من هر وعده 3 کیلو غذا میخورم قاعدتا باید به طور موقت بشم 46 

ولی انگار از تو معدم پر میکشن میرن تو اسمونی کهکشونی 

اره من یه زنداداش دارم خیلی میخوره اما ذره ای چاق نمیشه لااااااغر ولی سر سفره که میشینه دو بشقاب سر ...

رفتم تاپیک هات رو یه نگاهی انداختم، گفتم نکنه خواهر شوهر منی؟؟؟

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

من

البته من غذا زیاد نمی‌خورم ولی همونم گ میخورم اصلاوایچ جام نمیره. با قرص اشتهاآور هیکلم خ خوب شده وگرنه درحالت عادی لاغرمردنیم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

فک میکنم علت اصلی اینکه هر چی میخورم چاق نمیشم اینه حرص و جوش زیاد میخورم تا چیزی خوشمزه نباشه نمی‌ ...

منم همینم.مثلا از گشنگی سردرد میگیرم ولی به زور پامیشم یه شکلات میخورم صبر میکنم وعده بعدی برسه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
بعضیا خانوادگی لاغرن و بقول شما ژنشونه یه بنده خدایی هم بود وزنش بالا نمی‌رفت آزمایش داد میکروب معده ...

من بخدا ژن همه توپر 

آزمایش دادم همه سالم 

ولی هرکاری کردم چاق نشدم 

دیگه خسته شدم بخدا 

دائم گشنمه 

بخدا ژن نیست من ژنم همه تو پرن اونوقت خودم 6 ساله از 43 کیلو ذره ای اینور اونور نمیشم هرچی دکتر رفتم ...

باید قرص اشتهاآور بخوری ن ک اشتهاتو زیاد کنه قرصه چاقت کنه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙