2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا هرچی میخورن چاق نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 87 پست
عزیزم من فک کردم داری جدی میگیخوشبختم دوست عزیزم اصفهانی های مهربون و بامحبت🥰💚😘

موفق و سربلند باشی 🌷

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربه جفتشون دارم چاق بی ریخت شدم لاغر کردم ولی همچنان شکم و پهلو دارم یه هیکل داغون

گلم رقص عربی و زومبا 

حذف شیرینی های مضر 

جایگزین شیرینی های مفید 

مصرف مناسب اب 

پیاده روی بعداز ظهرها 

انشاالله اینا کمکت میکنه 

بخدا خسته شدم از خودم هرکی میرسه میگه مگه نون نمیخوری اونوقت اشتهامو میبینن تعجب میکنن

😂واقعا تعجب برانگیزه خب...ولییی بازم من لاغری شمارو ترجیح میدم به چاقی.خیلیارو میشناسم بنده خداها خیلی کم میخورن یا اصلا نمیخورن ولی خیلیی چاقن

من تجربه جفتشون دارم چاق بی ریخت شدم لاغر کردم ولی همچنان شکم و پهلو دارم یه هیکل داغون

نگران نباش درست میشه هیکلتم داغون نیست میتونه بهتر بشه گلم ولی این دلیل بر داغون بودن نیست که قربونت بشم 

😂واقعا تعجب برانگیزه خب...ولییی بازم من لاغری شمارو ترجیح میدم به چاقی.خیلیارو میشناسم بنده خداها خ ...

لاغر زشت نیستم 

اتفاقا همه هم میگن هیکلت خیلی خوشگله 

ولی خودم دوست ندارم 

مچ دستام خیلی باریکه 

همه جا فک میکنن بچم 

دوست ندارم 

لاغر زشت نیستم اتفاقا همه هم میگن هیکلت خیلی خوشگله ولی خودم دوست ندارم مچ دستام خیلی باریکه همه جا ...

خب پس خوشگله اندامت منم اینجوری میپسندم هرکس سلیقه ای داره من از اندام زنونه خوشم نمیاد لاغر دخترونه قشنگتره بنظرم

وای این منم ولی معده ندارم کلا هیچی نمیخورم با زور قرص یه ذره کیتونم غذا بخورم ووزن کلا نمیکیرم خدایا فقط یکمی معدم بزرگ شه بتونم طبیعی چ#اق شم اصلن باقد۱۶۸ووزن۴۰دیگه باید برم بمیرم

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

قرص اشتها آور خوردم دو سه سال پیش رفتم متخصص تغذیه 15 سالم بود هرکاری کردم نشد الان اصلا دست خودم نی ...

چ جالب

ای میخوری چاق نمیشی.حالا من کم میخوردم وزن نمیگرفتم .قرص اشتها خوردم خوب شدم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙