سلام .تو تاپیکای قبل گفتم ک شوهرم گفته نمیخوامت و نمیتونم باهات زندگی کنم.منم گفتم میرم ولی بچه رو نمیبرم بچه بمونه پیش خودت .الان سه روزه اومدم خونه بابام.بنظرتون کاردرستیه بچه رو بزارم پیش باباش یا بیارمش پیش خودم ؟ اینم بگم میخوام شوهرمو ادب کنم .قبلا ک قهر کردم بچه چهارماه پیش من بود و چهارماه نیومد سراغم.
🇮🇷 جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف میگوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل میگوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم. (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان دوساله ک مدام بهونه میاره و میگه از زندگیم راضی نیستم
خوب تهش که چی ؟ می خوای به هر قیمتی بمونی ؟ منظورم اینه که فوقش بچه اذیتش کنه میاره میذاره پیش شما چون حضانت بچه تا ۷ سال با مادره ، بعد میره دنبال زندگیش . یه فکر اساسی بکن ، برو پیش یه مشاور کاربلد بهت راهکار بده که یا زندگیت درست بشه و بری سر خونه خودت یا بگه بدرد نمی خوره که هر چه زودتر تمومش کنی به نفع خودت و بچته
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بچه قانونا تا ۷ سال پیش مادر میتونه باشه. چرا بچه رو آواره کردی برو بیارش بگو اگه میخوای طلاق بدی باید مهریه و خرج بچه رو تموم و کمال بدی. بنظرت با این کارت آدم میشه ؟ اگر بیاد دنبالتم موقتیه