سلام .تو تاپیکای قبل گفتم ک شوهرم گفته نمیخوامت و نمیتونم باهات زندگی کنم.منم گفتم میرم ولی بچه رو نمیبرم بچه بمونه پیش خودت .الان سه روزه اومدم خونه بابام.بنظرتون کاردرستیه بچه رو بزارم پیش باباش یا بیارمش پیش خودم ؟ اینم بگم میخوام شوهرمو ادب کنم .قبلا ک قهر کردم بچه چهارماه پیش من بود و چهارماه نیومد سراغم.
میگفتی نمیخوای باشه حق و حقوق و بده خوش اومدی درم ببند گرمه. نکه شال و کلاه کنی ول کنی بچه رو شوت کنی این ور اون ور
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودش گفت برو در اصل بیرونم کرد گفت حاضرم همه زندگیمو بدم فقط نبینمت
زنگ میزدی پلیس میومد صورت جلسه میکرد اینا همش مدرکه
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....