2777
2789
عنوان

بچمو گذاشتم پیش شوهرم و اومدم قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2200 بازدید | 93 پست

ی عدم تمکین بزنه حسابت رسیدس☹️

میگفتی نمیخوای باشه حق و حقوق و بده خوش اومدی درم ببند گرمه. نکه شال و کلاه کنی ول کنی بچه رو شوت کنی این ور اون ور

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی عدم تمکین بزنه حسابت رسیدس☹️میگفتی نمیخوای باشه حق و حقوق و بده خوش اومدی درم ببند گرمه. نکه شال و ...

خودش گفت برو 

در اصل بیرونم کرد 

گفت حاضرم همه زندگیمو بدم فقط نبینمت

خوش به حال امثال شما که به راحتی از بچه میگذرن، اسمشم میذارن ادب کردن شوهر!

آخه چطور میتونید؟!

پسر من الان به سن نوجوانی رسیده ولی هنوز نتونستم بخاطر ادب کردن شوهر یه ساعت تنهاش بذارم، اون طفلی چه گناهی کرده؟!

شماها هیچوقت پیر نمیشید خوشابحالتون.

.

خودش گفت برو در اصل بیرونم کرد گفت حاضرم همه زندگیمو بدم فقط نبینمت

زنگ میزدی پلیس میومد صورت جلسه میکرد اینا همش مدرکه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

میخوای شوهرتو ادب کنی ؟بچه بیچاره این وسط چه کاره اس؟واقعا چطوری دلتون میاد اون طفل معصوم رو جدا از ...

خونه بابام نمیتونم بیارمش .اذیت میکنه مامانم اینا حرف میزنن بهم